Notifications
Clear all

Cant seem to get Iframe working.  

Page 1 / 3

Posts: 7
(@kizza1234)
Active Member
Joined: 1 month ago

Hi, i have installed and followed the instructions, but the page I put the iframe in isnt working. Infact the page itself doesn't load properly.

[advanced_iframe use_shortcode_attributes_only="true" src="http://www.myfence.mysalesman.com/?partnerCode=c072ee6746f5" width="100%" height="100%" transparency="false" class="fence-calc" id="fence_calc" hide_content_until_iframe_color="#ffffff" content_id="html,body" content_styles="overflow:hidden" hide_page_until_loaded_external="true"]

 

Also i have implemented the external workaround, but how do i implement the custom css? 

Any help would be appreciated. 

11 Replies
TinyWebGallery
Posts: 138
Admin
(@admin)
Administrator
Joined: 11 years ago

hi - can you also show me the page you have included the iframe? 

Not loading properly is always hard to comment - i have to see it. 

You can change css like shown here:

http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/external-workaround-with-post-message#e51

if you only include one iframe you can enter the values of 
var iframe_content_id = "#iframe-content";
var iframe_content_styles = "color:#ff0000";
in the administration. Save it. Than it is store in ai_external.js and you can use it. 

Cheers, Michael

Reply
Posts: 7
(@kizza1234)
Active Member
Joined: 1 month ago

Hi, the site is here:

https://clipex.com.au/fence-quote-generator/

 

Let me know if you want me to email you access. 

Reply
TinyWebGallery
Posts: 138
Admin
(@admin)
Administrator
Joined: 11 years ago

?  Not sure - on this page I don't see an iframe

Reply
Posts: 7
(@kizza1234)
Active Member
Joined: 1 month ago

I'm pretty sure you cant see anything...The page isn't loading... 

Reply
Page 1 / 3