Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 24. Sep 2018, 19:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Video setup
PostPosted: 26. May 2016, 21:50 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Yup it's me again!

I've uploaded a video (IMG_0577.MOV) to a specific folder, created a thumbnail and uploaded it to the same folder (IMG_0577.JPG), added $video_autodetect = true; in the "Additional settings", but when I click the thumbnail I go to this url /index.php?twg_album=23-07-2012&twg_show=x#0 and get this error:
Not Found
The requested URL /myndasafn/false was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Any idea what I'm doing wrong?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Video setup
PostPosted: 27. May 2016, 17:03 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
Have you downloaded and used one of my examples how to setup video?
Which format is the MOV video?

See:
http://www.tinywebgallery.com/demo/twg_ ... offset=0,8

If you have quicktime videos I recommend to convert is to something your users can use without using a plugin.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Video setup
PostPosted: 27. May 2016, 23:34 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Thanks, that helped.

I changed my video file to mp4 to avoid having the QuickTime issue. However, I have an issue with having both a video and images in the same folder. If I click the video first and then click on to an image I get this error "#11 INVALID STREAMTYPE AND/OR STREAMSERVER SETTINGS FOR." every time I click an image. If I click an image first and then the video, I only get the thumbnail I created for my video. So it seems there is an issue switching from video to image or vice versa, is that fixable?

My video.php is as follows:

Code:
<?php
$video_size_x=640; 
$video_size_y=420;
$video_player="AUTO";
$video_show_dl_link=true;
$video_autostart=true;
$small_pic_size = 500;
$use_small_pic_size_as_height=true;
?>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Video setup
PostPosted: 28. May 2016, 01:18 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
If you want this you need to use the html navigation strip:
http://www.tinywebgallery.com/demo/twg_ ... ffset=0,16

because a reload is needed than.

$default_big_navigation='HTML';

Best, Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Video setup
PostPosted: 29. May 2016, 20:39 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy