Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 13. Dec 2018, 03:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 12. Jul 2016, 13:54 
Offline

Joined: 12. Jul 2016, 13:10
Posts: 2
Hi,

I've had an issue with my site http://www.explainervideocost.com , it was working fine when it was running on WordPress 4.5.2, After upgrading to WordPress 4.5.3 my site is not functioning how it should on the front-end.

I urgently need a fix, so if you have any ideas of how I can fix this, that'd be much appreciated.

Thanks,
-Steve


Last edited by stevebuckley on 14. Jul 2016, 11:30, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: 12. Jul 2016, 15:01 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10955
What is the problem? The iframe at the bottom?
Which plugin do you use?

There is only height/widht=100% set.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy