Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 25. Jun 2018, 15:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 3. Jan 2014, 12:23 
Offline

Joined: 3. Jan 2014, 09:28
Posts: 15
Hi,

Youtube blocks some party videos because of music copyright, so I switched to local MP4 video.
Everything seems fine with FLV until I notice that only the first video is played, regardless what preview icon I click :-(

After many trys I find out its because I'm using DHTML.
After switching to HTML Navigation in video.php everything works like expected.

here is my config:

newest twg 2.0
skin winter (modified)

Firefox 26

video.php:

<?php
$video_size_x=600;
$video_size_y=353;
$video_player="FLV";
$video_flash_site = "";
$video_autostart=true; // true and false works
$video_show_dl_link=false; // true and false works
$video_flv_buffer=2; // this is the buffer is s that is filled before the video starts - This parameter is new in 1.7.8.1!
$video_flv_stretching="uniform"; // New 1.8.3: defines how the video is streched. Possible values: uniform(default), fill, exactfit, none
$show_slideshow = false;
$default_big_navigation="HTML"; // <- this was the solution
?>

Files:

# ls
20140101-HappyNewYear-1.jpg
20140101-HappyNewYear-1.mp4
20140101-HappyNewYear-2.jpg
20140101-HappyNewYear-2.mp4
20140101-HappyNewYear-3.jpg
20140101-HappyNewYear-3.mp4
20140101-HappyNewYear-4.jpg
20140101-HappyNewYear-4.mp4
private.txt
video.php


Top
 Profile  
 
PostPosted: 3. Jan 2014, 19:28 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10840
You just found a bug. Seems one of my changes disabled this. Normally this should work in dhtml mode as well.
I'll fix this in the next build...

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 3. Jan 2014, 21:13 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10840
Fixed in 2.0.1 which is online now.

Working again here: http://www.tinywebgallery.com/demo/twg_image/04_Multimedia%252f007_flv_player/x

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Jan 2014, 12:50 
Offline

Joined: 3. Jan 2014, 09:28
Posts: 15
Hi Michael,

Du bist verdammt schnell :-), danke fürs fixen, ich probiere es demnächst mal aus.

Gruß
Kay


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Jan 2014, 14:04 
Offline

Joined: 3. Jan 2014, 09:28
Posts: 15
Hi Michael,

after some fiddeling with mobile mode an video playing I added the follwing lines to my video.php to disable mobile mode (aka showing dekstop page with mobile icon set) for playing video with local player:

if ($twg_mobile) {
$twg_mobile= false; // disable mobile mode for watching videos with FLV player
$icon_set= $icon_set_mobile;
}

Without this setting only the preview pictures of the video are shown in fullscreen mode.
OK, you need adobe flash player installed also, but with mobile mode its impossible to play the video.

Kay


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Jan 2014, 21:50 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10840
You are right. For mobile devices I have disabled videos to save bandwidth.
So you solution is the way to go.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy