Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 19. Sep 2018, 18:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error 2
PostPosted: 16. Dec 2010, 20:45 
Offline

Joined: 16. Dec 2010, 20:43
Posts: 4
Hi,

I checked for whitespaces but there were not
any.

How can I fix this, this happens when I use the slideshow
of the photos.

12.16.2010 11:38:03 (en) - ERROR 2 in otoalbums/i_frames/i_slideshowjquery.php, line 46: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/l/m/f/lmf333/html/mysite/photoalbums/config.php:1)

Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error 2
PostPosted: 17. Dec 2010, 16:58 
Offline

Joined: 16. Dec 2010, 20:43
Posts: 4
Nerver mind, in i_frames/i_slideshowjquery.php

I changed

<?php

to

<?php
ob_start();

And it worked, I do not get any bug reports in admin when
I use the slide show.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error 2
PostPosted: 17. Dec 2010, 17:26 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10892
I have added an ob_start() , ob_end_clean() where the config in the i_frames folder is loaded in the latest build.
So config files with returns or whitespaces work fine then.

- Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy