Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 20. Jun 2018, 10:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 22. May 2011, 14:24 
Offline

Joined: 22. May 2011, 13:55
Posts: 4
Location: Finland
I get this error a lot in the debug file:
Quote:
05.22.2011 15:18:29 (en) - ERROR 2 in /www/html/galleria/inc/mysession.inc.php, line 133: htmlentities() [_a href='function.htmlentities'_function.htmlentities_/a_]: charset `ANSI_X3.4-1968' not supported, assuming iso-8859-1


It is in many other lines like:

parserequestimage.inc.php, lines: 32, 49
parserequest.inc.php, line: 38, 48, 64


How to fix this?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. May 2011, 19:00 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10833
Have you set ANSI_X3.4-1968 as your encoding? This is not supported by php.
By default TWG uses UTF-8 everywhere.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19. Jun 2011, 00:22 
Offline

Joined: 22. May 2011, 13:55
Posts: 4
Location: Finland
my encoding is utf8 or iso-8859-1 on everywhere in my system. i have no idea how to change TWG encoding. that is why this errormessage is so awkward for me. is there a place to config twg encoding? or how should i try to get closer to this problem?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19. Jun 2011, 09:35 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10833
just look e.g. in parserequestimage. There the charset is set - an this is defined in the language file.
and this is utf-8 by default.

you can add a debug("charset:" . $charset) there and then the charset is printed to the log file.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19. Jun 2011, 11:25 
Offline

Joined: 22. May 2011, 13:55
Posts: 4
Location: Finland
Thanks for your help. I checked the language files and the php files mentioned above.
But I still cant figure out what is my problem. All the language files use utf8 as u said. So where the hell this Ansi X 1968 comes from?

edit> nevertheless the album works just great. one additional question. how to improve security?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19. Jun 2011, 12:21 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10833
check howto 1.

- Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy