Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 20. Sep 2018, 17:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 9. Dec 2009, 12:32 
Offline

Joined: 11. Jun 2009, 09:02
Posts: 81
Dear all,

Does anyone know the captioned subject when doing save settings in TWG configuration windows. it hightlights in Red color and everything is not saved. This is the message I saw.
" The TWG main folder is not writeable. Check the 'Info' menu item"

I have done to set folder permission to 777 by FTP client. So please advice for that.

Thanks a lot!

Vincent


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9. Dec 2009, 14:07 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10892
check if the main folder of TWG is writeable + the my_* files inside the main directory.

Do you get additional messages in the debug file?

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10. Feb 2010, 09:24 
Offline

Joined: 11. Jun 2009, 09:02
Posts: 81
Hi Michael,

It was happened again on my web gallery recently. The TWG main folder is not writeable. Check the 'Info' menu item.

There are no additional messages showing in debug log or on screen and also I found some my_* files still exists in main directory.

Please advice for that, thank you. :wink:

Vincent


Last edited by godmel on 10. Feb 2010, 10:33, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Feb 2010, 10:10 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10892
Have you checked the permission? Maybe your hoster has changed something.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10. Feb 2010, 10:22 
Offline

Joined: 11. Jun 2009, 09:02
Posts: 81
I have checked the main folder and sub-folders are full permission. Nothing to change.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Mar 2010, 11:14 
Offline

Joined: 11. Jun 2009, 09:02
Posts: 81
The problem was fixed by reinstall of new twg 1.8. Thanks!

BTW, how can I migrate the user comments from old twg to a new twg?

-Godmel


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 8. Mar 2010, 13:53 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10892
Simply copy the xml folder.

- Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy