Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 21. Sep 2018, 12:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: first attempt to login
PostPosted: 9. Mar 2006, 21:39 
I just installed TWG and on the first attempt to login to the admin section, I get a 'wrong username password' error. I changed permissions on cache, counter, and xml, and I made .config/.htusers.php writable (777). I still can't login with the default username and password.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Mar 2006, 00:26 
Me neither :-(


Top
  
 
 Post subject: I have problems too
PostPosted: 10. Mar 2006, 03:45 
Finished the install and am also having problems,

I get a "Username or password wrong" when trying defaults:

login: admin
pword: twg_admin

I have the directory and the file /admin/.config/.htusers set with updated 777 permissions.

Any luck for the rest of you?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Mar 2006, 06:04 
I'm afraid I have the same problem. It appears that the password may have been changed from the temporary one in the official release?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Mar 2006, 10:54 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10895
ups - sorry yes -

I have uploaded a version 2 days ago where the password was simply 'a'

I changed this in the new upload.
If the Administration in the gallery is red you have the default 'twg_admin' password - oterhwise my local password that is 'a'

Sorry ;)

/Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Feb 2015, 15:39 
Offline

Joined: 24. Feb 2015, 15:25
Posts: 2
I just installed the TinyWebGallery 2.3 - 02.01.2015. I'm logging with admin and twg_admin then I'm required to change my password (User file is writeable - You can change passwords and manage the users). I changed to ddd_ddd but I get the window Welcome to the TWG Administration where is written with red Username or password wrong. Again I'm logging with admin and twg_admin and doing the same thing with same result. What's the problem ?

root@nsa310:~# uname -a
Linux nsa310 2.6.31.8 #2 Fri Aug 2 11:21:44 CST 2013 armv5tel GNU/Linux
root@nsa310:~# php --version
PHP 5.6.5 (cli) (built: Feb 1 2015 13:27:30)
Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group
Zend Engine v2.6.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies
with Zend OPcache v7.0.4-dev, Copyright (c) 1999-2014, by Zend Technologies
It's a php-zts version!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Feb 2015, 16:39 
Offline

Joined: 24. Feb 2015, 15:25
Posts: 2
It seems that after changing the password the change succeeded but I have to restart my httpd 2.2.29 in order for the change to be valid.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. Feb 2015, 10:15 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10895
I have never heard about this. The user file is written with php. So you might have a cache for files somewhere but in the software is nothing like this implemented for the login.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy