Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 23. Sep 2018, 22:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: 23. Nov 2016, 20:57 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
Hi Michael,
in Chrome and Safari I still have the effect that the size of the iframe (the height) is too small. Only when I resize the window and make it very small, the height is corrected.... So there still must be something "wrong". Actually I would like to get rid of the whole add-this-share-buttons in the iframe - because they do not make sense in the iframe.... Any idea how to solve this???
Thanks for your help!
Kathrin


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Nov 2016, 23:01 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
It is still not working at all.

I have checked the rendered code. The plugin you use does somehow duplicate some code and so actually right now 2 hidden iframes are generated.

Can you remove the plugin that adds:
<div id="_atssh" style="visibility: hidden; height: 1px; width: 1px; position: absolute; top: -9999px; z-index: 100000;"><iframe id="_atssh291" title="AddThis utility frame" src="http://s7.addthis.com/static/sh.5146487cc7ea4d7c00930dfb.html#rand=0.7035402724559481&amp;iit=1479934004530&amp;tmr=load%3D1479934004282%26core%3D1479934004348%26main%3D1479934004524%26ifr%3D1479934004535&amp;cb=0&amp;cdn=0&amp;md=0&amp;kw=&amp;ab=-&amp;dh=pferdetermine.de&amp;dr=http%3A%2F%2Fpetra-koepcke.pferdetermine.de%2Ftermine-reitkurse%2F&amp;du=http%3A%2F%2Fpferdetermine.de%2Ftermine-petra-koepcke%2F&amp;href=http%3A%2F%2Fpferdetermine.de%2Ftermine-petra-koepcke%2F&amp;dt=Termine%20Petra%20Koepcke%20-%20PferdeTermine.de&amp;dbg=0&amp;cap=tc%3D0%26ab%3D0&amp;inst=1&amp;jsl=1&amp;prod=undefined&amp;lng=de&amp;ogt=image%2Csite_name%2Curl%2Ctitle%2Ctype%3Darticle%2Clocale&amp;pc=wpp&amp;pub=wp-fd8cbdb8c75fe0565cb235b58e8622b1&amp;ssl=0&amp;sid=583600348f714338&amp;srpl=1&amp;srf=0.01&amp;srx=1&amp;ver=300&amp;xck=0&amp;xtr=0&amp;og=locale%3Dde_DE%26type%3Darticle%26title%3DTermine%2520Petra%2520Koepcke%2520-%2520PferdeTermine.de%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fpferdetermine.de%252Ftermine-petra-koepcke%252F%26site_name%3DPferdeTermine.de%26image%3Dhttp%253A%252F%252Fpferdetermine.de%252Fwp-content%252Fuploads%252F2015%252F09%252FHeader-Spolarson-e1442858869700.jpg&amp;csi=undefined&amp;rev=v7.7.3-wp&amp;ct=1&amp;xld=1&amp;xd=1" style="height: 1px; width: 1px; position: absolute; top: 0px; z-index: 100000; border: 0px; left: 0px;"></iframe></div>

Because currently
var element_to_measure="ai_wrapper_div";

does not help because ai_wrapper_div is 2 (!) times in the html. And this is invalid code!

The share could be remove if you hide #at4-share
With the hide element function of my plugin.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 14:08 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
Weird, I deleted the "Addthis" plugin now and changed it to "Addtoany" share buttons. Deleted the cache... but still the same effect...???
The reason for this must be somewhere else...


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 14:44 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
right. Because the html structure changed because of this:

var element_to_measure="content";

is now the element with the correct size...

I will add an error message to the log files to give you a better hint what the problem is!

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 14:50 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
Puh, now it works. Thanks! It is just a pity that it did not work with the other addthis-sharing plugin - that one looked better than this one now ;-)
Strange that I seemed to be the only one with this problem ....
Thanks for your help!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 14:55 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
The problem is that the other plugin add his code exactly where normally the measurement is done.
So this element instead of the regular one is measured and it has a height of 0.

I will extend my plugin that the element to measure can be defined even better (not only by id). than the plugin is able to even identiy such cases...

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 7. May 2017, 20:22 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
Hi Michael,

My iframe worked well for a while but now the header of the iframe page is shown although the config file looks like this:
Code:
var iframe_id= "pferdetermine";
var updateIframeHeight = "true";
var keepOverflowHidden = "false";
var hide_page_until_loaded_external = "true";
var element_to_measure="entry-content";
var iframe_hide_elements="#header,.entry-header,.tc-header,.site-title,.entry-title,.tc-reset-margin-top,.navbar-wrapper,.container outside,.site-description";


Btw: the element_to_measure was "content" before - I changed this not to test if this resolves the issue. Bute it is the same... :-(

The code in the page is this:
Code:
[advanced_iframe securitykey="c0b77c2ad17c66e801d96e8ffe232142299b2a2f" use_shortcode_attributes_only="true" id="pferdetermine" width="1140px" style="border: 0px none; margin:0px; padding:0px; display:block; " content_id=".entry-content" content_styles="max-width:1140px" enable_lazy_load="true" enable_lazy_load_threshold="200" enable_lazy_load_fadetime="0" src="http://pferdetermine.de/termine-petra-koepcke/"]


I did not change the code since quite a while - but there might have been some updates - but I am not sure since when the display is now messed up. Can you please tell me how to get rid of the "green" header and Title on this page:
http://petrakoepcke.de/termine-reitkurse/
the iframe should just start with "Mai 2017"....

many thanks in advance,
Kathrin


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. May 2017, 22:48 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
Seems you have updated the plugin with the free version from wordpress.

Simply use the one from codecanyon again and save the settings in the administration to regenerate ai_external.js

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. May 2017, 18:27 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
You are great! On the petrakoepcke.de-site the pro-version was gone.... I updated it, saved the settings, deleted the browser cache and then it worked... :-) Thanks a lot!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Jun 2017, 00:41 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
Hi Michael,

its weird. The hight of the iframe on this site: http://www.petra-koepcke.de/termine-reitkurse/ is again too small. The var element_to_measure="entry-content"; or "content" does not seem to work anymore. I did not change the iframe code recently - but obviously updated wordpress and several plugins...
Can you help? What is the reason for this wrong height now???

Best regards,
Kathrin


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Jun 2017, 01:32 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
has your html changed in the iframe?

because now it is a class and not and id anymore

var element_to_measure="entry-content";
needs to be
var element_to_measure=".entry-content";

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Jun 2017, 01:47 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
I just changed it to the class because "content" did not work. I just added the "." to the entry-content and it works :-) (after deleting the cache)
Then I changed it back to "content" - and it works as well....
Maybe it was because I did not delete the cache and we just changed the domain today.... But anyway - now it works :D

Thanks again for your good advice!
Kathrin


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19. May 2018, 11:35 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
Hi Michael,

although I didn't change the advanced iframe codes, the iframe does again not display properly on the page http://www.petra-koepcke.de/termine-reitkurse/

I tried to identify the reason but was not successful.

I updated your plugin via ftp, saved the settings, cleared cache.

This is the code on the page:
Code:
[advanced_iframe securitykey=" " use_shortcode_attributes_only="true" id="pferdetermine" width="100%" style="border: 0px none; margin:0px; padding:0px; display:block; " enable_lazy_load="true" enable_lazy_load_threshold="200" enable_lazy_load_fadetime="0" enable_responsive_iframe="true" content_id=".entry-content" content_styles="max-width:1140px" src="https://pferdetermine.de/termine-petra-koepcke/"]


This is the external file on the pferdetermine.de-server:
Code:
var iframe_id= "pferdetermine";
var updateIframeHeight = "true";
var keepOverflowHidden = "false";
var enable_responsive_iframe = "true";
var hide_page_until_loaded_external = "true";
var onload_show_element_only=".entry-content";
var element_to_measure=".entry-content";
var iframe_hide_elements="#header,.entry-header,.tc-header,.tc-header.clearfix.row-fluid.tc-tagline-on.tc-title-logo-on.tc-shrink-on.tc-menu-on.logo-left.tc-second-menu-in-sn-before-when-mobile,.site-title,.tc-reset-margin-top,.navbar-wrapper,.container outside,.site-description";


I changed from the plugin add-this to shariff - but this did not change the elements (I think). I changed to https and updated all plugins.... But I see no reason why now only the header is displayed. Looks like the external file is ignored???

Can you help please?
Thanks in advance!
Kathrin


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20. May 2018, 08:18 
Online
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10896
https://petra-koepcke.de/wp-content/plugins/advanced-iframe/js/ai_external.js is not found.

can you check why? Have you maybe deleted it by mistake? Simply recreate i t by saving the administration again.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20. May 2018, 09:54 
Offline

Joined: 4. Feb 2016, 01:39
Posts: 30
The problem might be, that it is http://petra-koepcke.de/wp-content/plugins/advanced-iframe/js/ai_external.js and not http !?
That website is http - only pferdetermine.de changed to https ...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: runner2009 and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy