Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 22. Jun 2018, 18:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 10. Nov 2016, 17:31 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
You have it in
www.hafdal.dk/legstadaleit/tng/cemeteries.php


But not in
http://www.hafdal.dk/legstadaleit/tng/headstones.php?country=%C3%8Dsland&state=A-H%C3%BAnavatnss%C3%BDslu&tree=Tree2

From there the plugin tries to read the url.

this is the page where you are in the 2nd step! do you have a header/footer which is valid for all pages?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 10. Nov 2016, 18:44 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
YEEEEEEEEEEES! I added the script to footer.php and now it works!! Now on to the next problem! :D

I want to be able to link to a specific iframe - I think it is called "Map parameter to url".
So under "Url parameter handling" I have added "show" to the point "Map parameter to url".

My link is then: http://hafdal.dk/legstadaleit/?show=http%3A%2F%2Fwww.legstadaleit.hafdal.dk%2Fshowmap.php%3FcemeteryID%3D34%26tree%3DTree2

But that doesn't work correctly. So I am guessing I am missing some small setting here?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 11. Nov 2016, 01:19 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
I don't see an iframe on hafdal.dk/legstadaleit/

Best, Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 11. Nov 2016, 03:22 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Oh, of course. I fixed that and now I get forwarded to the correct page but the link does not appear.

The iframe page is http://hafdal.dk/legstadaleit/

The link I want to have appear is http://www.hafdal.dk/legstadaleit/tng/headstones.php?country=%C3%8Dsland&state=Strandas%C3%BDslu&county=Nauteyrarhr.&tree=Tree2 which equals [url]http%253A%252F%252Fwww.legstadaleit.hafdal.dk%252Fshowmap.php%253FcemeteryID%253D34%2526tree%253DTree2[/url] when the url is encoded

So the combined link is:

http://hafdal.dk/legstadaleit/cemeteries/?show=http%3A%2F%2Fhafdal.dk%2Flegstadaleit%2Fcemeteries%3Fshow=http%253A%252F%252Fwww.legstadaleit.hafdal.dk%252Fshowmap.php%253FcemeteryID%253D34%2526tree%253DTree2

Can you see what is missing?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 11. Nov 2016, 11:57 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
So you have an iframe inside the iframe?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 11. Nov 2016, 15:25 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
No http://www.hafdal.dk/legstadaleit/tng/headstones.php?country=%C3%8Dsland&state=Strandas%C3%BDslu&county=Nauteyrarhr.&tree=Tree2 is not an iframe.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 12. Nov 2016, 02:14 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
but the combined link has 2 time show= in the url. For security reasons I do encode some stuff. Maybe then this is not working out of the box.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 12. Nov 2016, 02:42 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Is there no Way to make this work?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 12. Nov 2016, 02:45 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Hi again, Maybe I Can use an URL shortener?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 12. Nov 2016, 07:31 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Got it to work :-)

Is there a way to have the iframe window height dynamic? Because the contents of the iframe change for me, so it would be good to have dynamic height.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 12. Nov 2016, 16:31 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
Sure. This one of the main features ;).

You use the sub domain workaround?
onload_resize="true"

is the setting
See
http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/demo-advanced-iframe-2-0


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 18. Nov 2016, 20:58 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
Hello again!
Your last solution worked perfectly :) Thank you very much for that.

Now I have a new problem that I REALLY hope you can help me with.

If you check out this URL: http://hafdal.dk/legstadaleit/gagnagrunnur?lang=is&page=www.hafdal.dk%2Flegstadaleit%2Ftng%2Fshowmedia.php%3FmediaID%3D4439%26medialinkID%3D7587

The image that is supposed to load, doesn't. And when I inspect element I can see an error:
Quote:
Error: Permission denied to access property "document"
[Learn More]showmedia.php:158:5
Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at http://hafdal.dk/legstadaleit/wp-admin/admin-ajax.php. (Reason: CORS header ‘Access-Control-Allow-Origin’ missing).(unknown)
Use of getPreventDefault() is deprecated. Use defaultPrevented instead.jquery.min.js:2:40351
Expected ‘none’, URL, or filter function but found ‘alpha(’. Error in parsing value for ‘filter’. Declaration dropped.showmedia.php
Error in parsing value for ‘height’. Declaration dropped.


What is missing in my settings???


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 19. Nov 2016, 01:54 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
how looks you config right now?

I see:
Advanced iframe configuration error: You have enabled to add the url to the url on the same domain. But you use an iframe page on a different domain. You need to use the pro version of the external workaround like described in the settings. Also check the next log. There the browser message for this error is displayed.
ai.js?ver=173151:1140 DOMException: Blocked a frame with origin "http://hafdal.dk" from accessing a cross-origin frame.(…)

errors in the log.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 19. Nov 2016, 05:20 
Offline

Joined: 15. May 2016, 21:44
Posts: 64
hello again

But I have already added
Code:
<script>document.domain='hafdal.dk';</script>
to my footer.php. That should be enough, right?

And my code for the iframe is:
Code:
[advanced_iframe securitykey="xxxx" use_shortcode_attributes_only="true" src="http://www.hafdal.dk/legstadaleit/tng/cemeteries.php" id="legstadaleit" width="100%" height="800" scrolling="auto" name="legstadaleit" onload_resize="true" add_iframe_url_as_param="same" map_parameter_to_url="page" add_document_domain="true" and document_domain="hafdal.dk"]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Specifications
PostPosted: 20. Nov 2016, 09:04 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10836
Right. Seems my browser was caching and I don't get any errors from advanced iframe but your messages

Seems your code tries to access the document of the parent but not the one of the iframe itself.
Error: Permission denied to access property "document"

There you have to check your code that it does not access the element of the main browser.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy