Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 12. Nov 2018, 20:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 21. Oct 2018, 18:35 
Offline

Joined: 21. Oct 2018, 18:19
Posts: 2
How to use the Scrolls the parent window / iframe to top feature in an external solution?

I use a different domain.

When updating the iframe form the scroll of the parent page goes straight to the footer.

I would like when updating the form the scroll of the parent page would be to the top of the iframe.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 21. Oct 2018, 20:52 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10915
have you enabled the scroll to top functionality already. Because this works if the external page does a real page reload!

The point is: which event is actually done? Is the updating of the form a real reload of the page or only a ajax event?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Oct 2018, 01:22 
Offline

Joined: 21. Oct 2018, 18:19
Posts: 2
From what I've noticed, it's not a real page load. It is an event that loads form steps, and for each step there would be a need to be loaded at the top of the iframe.

Test here and noticed that for loading actual pages the iframe goes to the top.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Oct 2018, 20:57 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10915
And I think you cannot do a reload inside the iframe - right?

Because then the only option is to write some Javascript which would e.g. trigger the resize callback.
And then the plugin has to be extended that this callback triggeres the scrollToTop method.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Oct 2018, 21:58 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10915
I have a different question. Can you identify e..g the buttons where you want to scroll?
e.g. with a class, all buttons? ...

Because this could then trigger the onload callback..

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. Oct 2018, 22:40 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10915
?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy