Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 19. Dec 2018, 17:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 10. Aug 2017, 18:26 
Offline

Joined: 29. Jul 2017, 01:53
Posts: 2
I load the following URL on my test server into an Wordpress page Iframe: "https://www.rickackerman.com/new-free-14-day-trial-imported". I purchased the PRO version for this server. I set up the exit in the Iframe to open in a new page ( _blank ). It works and the Iframe exits into a new page. This is the short code

[advanced_iframe securitykey="78caadxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx48e" src="https://www.rickackermann.com/amember/signup/NmFiawHP" id="iframe1" name="iframe1" width="100%" scrolling="yes" onload_resize="true" enable_responsive_iframe="true" change_iframe_links="form" change_iframe_links_target="_blank"]

*****************************************************************************************************
On my live server, I purchased a separate copy of PRO and used the same short code in this Iframe as the one in the Test server above

[advanced_iframe securitykey="ab184dxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx1c23" src="https://www.rickackermann.com/amember/signup/NmFiawHP" id="iframe1" name="iframe1" width="100%" scrolling="yes" onload_resize="true" enable_responsive_iframe="true" change_iframe_links="form" change_iframe_links_target="_blank"]

This Iframe exits in the Iframe rather than into an new page

I noticed I have this error on this live server. Is there something you see why the Iframe does not exit into a _blank page?
Failed to load resource: net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED
www.rickackerman.com/:364 Advanced iframe configuration error: You have enabled the modification of the iframe for pages on the same domain. But you use an iframe page on a different domain. You need to use the pro version of external workaround like described in the settings. Also check the next log. There the browser message for this error is displayed.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10. Aug 2017, 19:04 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10957
But your test server and the live server do have different domains - right?

What is the url of the pro server? Because if you are not on the same domain you need a different setup.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10. Aug 2017, 19:21 
Offline

Joined: 29. Jul 2017, 01:53
Posts: 2
I see the error now. I Wordpress page URL was using the same Server address in both server short codes.
Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy