Notifications
Clear all

Latest Update Broke My iFrame Pages

5 Posts
2 Users
0 Likes
119 Views
Posts: 1
Topic starter
(@danljr)
New Member
Joined: 2 months ago

When I updated my [paid/Pro] version of the Advanced iFrame plugin on my WP site, any pages hosting iFrames simply broke; they just show a grey box and nothing else. (I've not had this happen before during upgrades - always updated smoothly with this plugin - so not sure what's up with the latest version.)

Reverting to the previous version fixed the issue.

Any thoughts, help, fixes in the works???

4 Replies
TinyWebGallery
Posts: 742
Admin
(@admin)
Prominent Member
Joined: 14 years ago

I would have to see the issue. Do you have any errors in the Javascript console of the browser you can share? 
Or a develop installation where you can reproduce the error? 

All demos are always running the latest version. 

Which php version do you use?

So far you are the first one sharing an issue with the current version. 

I would be really interested to find out why it broke on your installation. So I can prevent this maybe also for others.

Best regards,

Michael

 

Reply
TinyWebGallery
Posts: 742
Admin
(@admin)
Prominent Member
Joined: 14 years ago

Or can you update quickly. And then check the url in the source code. A gray box looks for me that the url is broken. 

So can you share maybe one shortcode with me which was broken so I can test? 

Best regards, Michael

Reply
TinyWebGallery
Posts: 742
Admin
(@admin)
Prominent Member
Joined: 14 years ago

Have you set hide_content_until_iframe_color ? 

Best regards,

Michael

Reply
TinyWebGallery
Posts: 742
Admin
(@admin)
Prominent Member
Joined: 14 years ago

Hi,

I found an issue which was fixed in 2022.7. Can you please check if this solved your update problem?

Best regards,

Michael

Reply