Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 30. Sep 2022, 22:19

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 19. Sep 2005, 21:33 
Hi,
Im using 1.1.2 and all of a sudden today I get this error message over and over again perhaps 50 times:

arning: fopen() expects parameter 1 to be string, resource given in /home/jeremy/public_html/stencils/view/inc/filefunctions.inc.php on line 299

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jeremy/public_html/stencils/view/inc/filefunctions.inc.php on line 300

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jeremy/public_html/stencils/view/inc/filefunctions.inc.php on line 301



Its above and below the gallery - have had no trouble with it until today - nothing was changed (that I know of), no pics added, hadnt even touched any files on the server... just appeared out of the blue.

Any ideas as to what it is and how it can be fixed

thanks

jeremy


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 20. Sep 2005, 16:08 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

This are the lines where the debug file is written. Something in your environment has changed that causes an error (maybe an update of the php, disk space changes ... ).

1. Open this file and go to this line 299.
Modify the path of the debug file to e.g. cache/my_debug.out or xml/my_debug.out If the debug file is written then you can see whats the problem.

If you don't care and think everything is fine (except this stupid message) simply make a comment /* */ around the body of the function (not the whole function!). Save and retry.

Let me know if you could solve the problem.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20. Sep 2005, 18:08 
today without doing anything it has diappeared - thanks for the help anyway... Ill keep it in mind next time it happens :)


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 20. Sep 2005, 22:25 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

I would check if you have a file called _mydebug.out somewhere.
Maybe you find the problem of this error in there.

Have fun using the gallery

/michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy