Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 30. Nov 2022, 22:13

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject: Video and html-form
PostPosted: 21. Oct 2006, 11:43 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
Dear Micheal

I cant get the flashuploader to work so I try with the html-form.
The html-uploader-form works great with pictures. So this is what I want to do.
1) Get the flashuploader(Ver 2.0) to work. If I cant get this flashuploader
to work I at least want the html-form. But I wish to upload videos like mpg and avi. Its a 2MB limit and html will not accept videos.

In short terms:
How kan I upload videos with big files(over 2MB) with the html-form?

Best Regards
Stefan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Oct 2006, 12:04 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
1. Define not work - to the flash uploader on my website work ?

do you have flash 8 installed?

html upload has the same restrictions as the flash - check the info.php what is the maximum upload possilbe - restrictions are in the php.ini !

(or the upload forms tells you on the page on the top!).

You can define html-upload as default in admin/.config/conf.php if flash will still not work.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Oct 2006, 17:39 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
Hi again Michael

I understand if you getting tired off me :-)

Good suggestion. When I increase the maximum upload size in php.ini I can upload with the flashloader, but only videofiles(avi). Not simple jpg-files.

With the html-form I got the opposite. I cant upload avi:s but jpg works.
Any ideas?

I got Skockwave Flash 8.0.22.0

Best regards
Stefan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Oct 2006, 18:13 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
are you trying to resize images during upload - because this depends on the php memory you have!

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: No
PostPosted: 22. Oct 2006, 19:54 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
Michael

I dont try to risize the images during upload. Keep as "Orginal"
during upload. I try to upload an bmp-images and that worked
out fine. Why doesnt it work with jpg:s.
Everything works with the flashloader but not JPG.
Please, help
Stefan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Oct 2006, 23:04 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
have you checked the log file ?

counter/_mydebug.out

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: More
PostPosted: 23. Oct 2006, 08:50 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
Michaal
Its nothing in the debugfile about the uploading.

I got some more questions.
I dont understand the differnce in these two folders. They both got MP3:s inside but look differnt. In this example you got a menue there you can make your choice first and then the player(WMP) starts.
Take a look:
http://www.slottsberg.educ.goteborg.se/ ... bum=Musik1

In the other example the player start at once, No menue ther you can choose.
http://www.slottsberg.educ.goteborg.se/ ... twg_show=x

They both have the same value in video.php
<?php
$video_player="WMP";
$video_autostart=false; // true or false works!
$show_rotation_buttons=false;
$video_show_dl_link=true;
?>

I see a difference in the links
The first one ends with: twg_album=Musik1
The second ends with: twg_album=Musik2&twg_show=x

I prefer the first one. How do I do it?

Best regards
Stefan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 08:58 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
TWG does an autodetection if all thumbs are shown on the detail page already - if this is the case it can skip the thums page (this is the default).
look for

$auto_skip_thumbnail_page in the config


about upload - do you have access to the log files of the server?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:19 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
I have set this variable to false but its the same thing.
$auto_skip_thumbnail_page in the config

I have clean my cash in IE and on TWG:s. I stil have differnt links:
1) index.php?twg_album=Musik1
2) index.php?twg_album=Musik2&twg_show=x

Do I have to create the folders again?

S


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:22 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
you have twg_show=x in the url - this causes TWG to go directly to the detail page.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:24 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
OK, but how do I change it?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Invisible
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:25 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
I wonder if I can do a folder invisible in the index.htm. I have protect a folder with a password(encrypt) which contains videos. Then on another page I have a link directly into a password protected gallery. The users can login when clicking the link. Very smooth. But I don’t want other users to see this folder when they visit the TWG:s index.htm. I try to made a folder with ASCII 255(ALT+255) to get a foldername “spacebar” but it didn’t work. Any suggestion.?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:35 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
in which config?

config.php? - never change something there - has to be changed in my_config.php!

you can hide a folder if you add the folder to the $exclude_directories
- you have to try if you can link to a hidden dir.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:53 
Offline

Joined: 17. Oct 2006, 14:37
Posts: 69
Great, when I make the change in my_config.php It works like the first mp3-folder.

About, upload jpg-files. No, I dont have acces to the log.

I just found $exclude_directories in config.php, not in my_config.php.
You say that it is forbidden to change in config.php. How do I do?
Write in $exclude_directories manual in my_config.php?
If the real folders name are Video1 how should I write?

$exclude_directories=array("CVS","thumbs","data.pxp");


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Oct 2006, 09:55 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
copy it to my_config.php

$exclude_directories=array("CVS","thumbs","data.pxp","Video1");

about jpg's - have you tried different sizes - try to resize them first

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy