Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 1. Oct 2022, 20:53

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 9. Jan 2006, 15:59 
Hello,

i have a domain by united-domains.de and i wnated to redirect a subdomain to TWG on the funpic webspace.

I did the same with a postnuke installation and it worked very well.

but with TWG i can only access the index page but when i want to enter an album i get a 404 error.

if i do the redirection to an other webspace where TWG runs i get also a 404 error so i think the problem is triggerd by TWG.

Without the redirection/url-hiding TWG works on both webspaces.
Can anyone help?
Is there a solution for this problem?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 9. Jan 2006, 16:33 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

Can you post a test link?

How do you redirect?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9. Jan 2006, 17:48 
i redirect via URL hiding. (so is the fuction called by united-domains)
There is an webserver emulated which gets the page from the server and forward it to the client

***EDIT***

ahh now i found the problem.

i installed the gallery to a subdirectory
/gallery/twg/

the url ist also redirecting to
#removed_broken_link

when i call the gallery with the redirect it points to the correct URL
but when i enter an album the URL switch to
http://mydomain.com/gallery/tgw
and so the path
gallery/tgw
is there twice in the url, because when i resolve the redirection the url becomes to
#removed_broken_link

So i guess that there might be a little fix in TWG so that TWG is not always called to the web-root of the server.
What do you think?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 9. Jan 2006, 19:50 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

I'm coming closer - but I don't fully understand why this happen.

But this is a problem - with the little fix I mean -
because this is used because if you integrate TWG with php include it has to find everything properly ....

And the fix is not small (83 times!) - every link I generate .... - and there are many !
maybe I can do a kind of search/replace with a variable and then this variable can be changed if TWG is used the way you do...

Have you tried to include twg in a frame with 100% ....
or a gallery.htm in the main dir with a redirect to the gallery?

If I would change this - would you test it ?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 9. Jan 2006, 19:59 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

can you test this for me:

put this in the config.php (somewhere in the beginning!)
$_SERVER['PHP_SELF'] = "index.php";

and retry!
Check the iframes like entering a comments - they normaly need a path ...

I don't know if the server settings can simply be overwritten ...

*** edit **

Just tested this - not working because the iframes are located in a different directory and without $_SERVER['PHP_SELF'] this path would be missing - and the php include would not work anymore either ....

I think easies was is to use an iframe with 100% width and height !

/Michael

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Jan 2006, 08:01 
of course i would test somthing if i can help you.

The gallery works if i include it in a frame.

So think i must go this way if i want to use TWG.

Thanks for your help


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Jan 2006, 20:18 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

If this works for yout - yes.

I would have to change too much to get this too work.
But its great that you have found out this.

Maybe other users have this problem too and now at least I know whats the problem.

Thanks,
/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy