Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 28. Nov 2022, 20:51

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Top 10 problem
PostPosted: 3. Dec 2006, 20:46 
Offline

Joined: 28. Nov 2006, 23:48
Posts: 3
I have set up a gallery: http://www.bijeliandjeli.hr/galerija, but Top 10 (http://www.bijeliandjeli.hr/index.php?t ... d=galerija) does not seem to be working as it should.

You can see in the following gallery (http://www.bijeliandjeli.hr/index.php?t ... d=galerija) that counter is increased, but for some reason it does not reflect on Top 10.

Same thing is with comments and ratings, one picture has it's ratings displayed properly (http://www.bijeliandjeli.hr/index.php?t ... d=galerija), while other does not :(

Please help!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Dec 2006, 11:04 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Not sure which version you have.

I had a bug in TWG in my get_view_dir function that checks which folders should be included in the topx.

Quick workaround: copy a empty file e.g. test.txt in this folder (TWG just need ANY file excepty an image file in the folder).

In the latest build (I think the one from sunday) from the website I have fixed this if you don't want to do the workaround (try this first to make sure this is the problem - and then use inc/filefunctions.php from the latest build!)

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Dec 2006, 12:45 
Offline

Joined: 28. Nov 2006, 23:48
Posts: 3
TinyWebGallery wrote:
In the latest build (I think the one from sunday) from the website I have fixed this if you don't want to do the workaround (try this first to make sure this is the problem - and then use inc/filefunctions.php from the latest build!)


Thank You! Works like a charm now :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy