Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 19. Oct 2017, 23:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Round corners error log
PostPosted: 1. Sep 2013, 11:02 
Offline

Joined: 1. Sep 2013, 10:53
Posts: 3
Location: Oosterhout - Netherlands
Can someone tell me how I can solve the following problem (error)

09.01.2013 10:59:19 (en) - ERROR 8 in /volume1/web/TWG/admin/helper.php, line 507: Undefined index: use_round_corners

_________________
See my TinyWebGallery at http://www.janberendse.nl


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Sep 2013, 09:32 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Which version do you use?
Because this is a setting was added in 1.7.5.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Sep 2013, 09:41 
Offline

Joined: 1. Sep 2013, 10:53
Posts: 3
Location: Oosterhout - Netherlands
Hi Michael,

My version number is 1.9. And i am a registered user with license.

_________________
See my TinyWebGallery at http://www.janberendse.nl


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Sep 2013, 13:16 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Can you tell me when this excatly happens?
And how have you installed TWG?
I have some users that installed TWG by their hoster and there was a version with missing images.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Sep 2013, 14:22 
Offline

Joined: 1. Sep 2013, 10:53
Posts: 3
Location: Oosterhout - Netherlands
The TWG gallery is running on a private server, you can see the gallery in a iframe on my website.
On my own server i did a normal installation regarding the instal procedure.

When I change the config.php in false $use_round_corners = false; then I having still the same error.

i can try to install it again with a blank installation? Or do you have a solution in the config.php code?

_________________
See my TinyWebGallery at http://www.janberendse.nl


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Sep 2013, 14:40 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
i'll check this on my install tonight.

i'll let you know tomorrow.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Sep 2013, 22:14 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
I have opened the config and saved it also. I do not get any error message.
You can try a clean install.


Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO