Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 18. Oct 2017, 07:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 13. Nov 2011, 18:39 
Offline

Joined: 13. Nov 2011, 18:29
Posts: 4
I suppose it's a recurrent question.
No uploading at all is possible. The current test is with a 750Kb file.
I've read the faq but failed to solve the problem.

Here is my configuration:
PHP upload limit (in KB): 65536
PHP memory limit (in KB): 131072
Max. resize resolution: ~ 5207 x 3910
PHP max input time: 1800 s
PHP max execution time: 1800 s
Default socket timeout: 1800 s

Here is the log from JFU:
11.13.2011 17:23:09 - Action:dir; Directory: ./__/__/__/__/documents
Request: /administrator/components/com_jfuploader/tfu/tfu_file.php?action=dir&dir=&ts=1321201449728&tfu_rn=1321050665144926008711204461509&tfu_is_flash_10=1&tfu_ut=-1&TFUSESSID=c43ec8cde1fec45bfd9e4a1228bcb3b1
Stack: tfu_file.php:57:tfu_debug:Action:dir; Directory: ./../../../../documents
11.13.2011 17:28:09 - Action:ping; Directory: ./__/__/__/__/documents
Request: /administrator/components/com_jfuploader/tfu/tfu_file.php?action=ping&ts=1321201749728&tfu_rn=1321050665144926008711204461509&tfu_is_flash_10=1&TFUSESSID=c43ec8cde1fec45bfd9e4a1228bcb3b1
Stack: tfu_file.php:57:tfu_debug:Action:ping; Directory: ./../../../../documents

I've tried all the 755/644/666/777 access modes. Nothing do the trick.

The server is a personnal ubuntu.
The error.log from apache2 shows nothing from jfupload.

Any idea?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 14. Nov 2011, 00:24 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
can you enable the upload debug and look if you get any output there?



Best,
Michel


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15. Nov 2011, 03:12 
Offline

Joined: 13. Nov 2011, 18:29
Posts: 4
upload/enhanced debug are both activated.

11.15.2011 1:28:30 - It seems that the session handling of the server is not o.k. TFU already tried a workaround that does not seem to work. TFU deleted the session_cache folder. Maybe it was created because of a wrong request! Please go to http:__www.tinywebgallery.com/de/tfu/tfu_faq_12.php. If this does not help please report this in the forum to find a solution!

Following this message, I've created the session_cache directory.
Then:

11.15.2011 1:33:01 - Action:dir; Directory: ./__/__/__/__/documents
Request: /administrator/components/com_jfuploader/tfu/tfu_file.php?action=dir&dir=&ts=1321317250355&tfu_rn=1327768027725067702121316308254&tfu_is_flash_10=1&tfu_ut=-1&TFUSESSID=3ca8d810fc5fa38d264bc5346c4ad9c2
Stack: tfu_file.php:57:tfu_debug:Action:dir; Directory: ./../../../../documents

No more trace in the console log, but on the download panel, two errors appears:
Erreur : io
Retry failed. Please Check your timeouts. (this one appears several seconds later).

When the tfu folder is moved to the site area:
Request: /components/com_jfuploader/tfu/tfu_file.php?action=dir&dir=&ts=1321317972067&tfu_rn=1325075617797178187441318574083&tfu_is_flash_10=1&tfu_ut=-1&TFUSESSID=3ca8d810fc5fa38d264bc5346c4ad9c2
Stack: tfu_file.php:57:tfu_debug:Action:dir; Directory: ./../../../documents

still "Retry failed. Please Check your timeouts." but no trace in the console.
But in the apache error log:
[Tue Nov 15 01:48:10 2011] [error] [client 192.168.1.1] 11.15.2011 1:48:10 - ERROR 2 in com_jfuploader/admin.jfuploader.html.php, line 1147: fileperms(): stat failed for /var/www/administrator/components/com_jfuploader/tfu/tfu_config.php\n, referer: http://www.xxx.xx/administrator/index.p ... r&act=help

Thanks in advances, best regards.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15. Nov 2011, 10:55 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
Seems that the tfu_upload.php is not called at all. So it seems your server somehow blocks the access to it.
Can you check in the server log file if you find any error messages there.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15. Nov 2011, 14:05 
Offline

Joined: 13. Nov 2011, 18:29
Posts: 4
My access.log:
--------------------------
192.168.1.1 - - [15/Nov/2011:12:36:24 +0100] "POST /components/com_jfuploader/tfu/tfu_login.php?ts=1321357057328&TFUSESSID=548e755e3e3fdfdb6c26991362c85dbd HTTP/1.1" 200 2915 "http://www.xxx.fr/components/com_jfuploader/tfu/tfu_214.swf" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.106 Safari/535.2"
192.168.1.1 - - [15/Nov/2011:12:36:24 +0100] "POST /components/com_jfuploader/tfu/tfu_file.php?action=dir&dir=&ts=1321357057550&tfu_rn=1323710365705772859211356894522&tfu_is_flash_10=1&tfu_ut=-1&TFUSESSID=548e755e3e3fdfdb6c26991362c85dbd HTTP/1.1" 200 729 "http://www.xxx.fr/components/com_jfuploader/tfu/tfu_214.swf" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.106 Safari/535.2"
127.0.0.1 - - [15/Nov/2011:12:36:42 +0100] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 152 "-" "Apache/2.2.14 (Ubuntu) (internal dummy connection)"
--------------------------

The associated error.log:
--------------------------
[Tue Nov 15 12:34:32 2011] [error] [client 192.168.1.1] 11.15.2011 12:34:32 - ERROR 2 in com_jfuploader/admin.jfuploader.html.php, line 1147: fileperms(): stat failed for /var/www/administrator/components/com_jfuploader/tfu/tfu_config.php\n, referer: #removed_broken_link
[Tue Nov 15 12:34:35 2011] [error] [client 192.168.1.1] 11.15.2011 12:34:35 - ERROR 2 in com_jfuploader/admin.jfuploader.html.php, line 1147: fileperms(): stat failed for /var/www/administrator/components/com_jfuploader/tfu/tfu_config.php\n, referer: http://www.xxx.fr/administrator/index.p ... r&act=help
--------------------------

Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15. Nov 2011, 14:08 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
are there no access to tfu_upload.php?

So might there is a proxy/firewall who is blocking this.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15. Nov 2011, 15:13 
Offline

Joined: 13. Nov 2011, 18:29
Posts: 4
Exact. My local firewall is blocking the request from the "windows host process (Rundll32)".
I've added a rule authorizing this request to my server: It works fine now.
Thank you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO