Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 24. Oct 2017, 11:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: 22. Feb 2011, 01:00 
Offline

Joined: 6. Sep 2009, 04:36
Posts: 16
Quick question, is there a way to remove the top bar on the overview/thumbnail pages that says 'please select a gallery' (space) and then has three or four language icons (all the way to the right?)

Thanks in advance


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2011, 01:24 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
Sure. You can set

$hide_top=true;

If you only like to hide the languages remove all language files except the one you like.
Or set $show_breadcrumb = false; to only hide the breadcrumb.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2011, 03:40 
Offline

Joined: 6. Sep 2009, 04:36
Posts: 16
Great thanks! Quick followup, once the top is hidden, the whitespace at the top feels bigger. Is there a way to bring the gallery up?

Added a screenshot and marked the extra white are with blue lines***


Attachments:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 68.09 KiB | Viewed 1615 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2011, 09:34 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
check with the firefox extension firebug what is there...

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2011, 23:48 
Offline

Joined: 6. Sep 2009, 04:36
Posts: 16
Thanks, attachment 2 is what firebug showed

Attachment 1 is a possible clue as to the same big white gap at the bottom. I took a screenshot of what happens when the mouse hovers over the blank area and it seems to be some kind of hits grap.

EDIT: its also worse on some pages than others. for instance #removed_broken_link is very bad, while #removed_broken_link is manageable. There are no differences that I can see in how the pages are coded.


Attachments:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 22.13 KiB | Viewed 1612 times ]


Last edited by aerochrome2 on 23. Feb 2011, 00:00, edited 1 time in total.
Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2011, 23:53 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
This is the hits counter you can simply tun off.

But I don't think this is because of your gap - because this is on an extra layer.

Do you may have specified a block level element somewhere?

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Feb 2011, 01:39 
Offline

Joined: 6. Sep 2009, 04:36
Posts: 16
Sorry, I use dreamweaver and am not great at coding. Where would I look to see if I specified a block level?
On a related note, it appears fine in Firefox (the previous screenshots were in chrome)

EDIT: also my 'show hit counter' option is set to false already...


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Feb 2011, 01:47 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
hit counter != counter history.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Feb 2011, 02:15 
Offline

Joined: 6. Sep 2009, 04:36
Posts: 16
Sorry to be a pain and thank you for all the prompt replies, but I do not see where the option is. Under 'functionality' I see "show the counter" which is set to false. I cannot find any other options. Is it something I need to type into the additional page?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Feb 2011, 11:40 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
you have to set:
$enable_counter_details=false;

- Took me 5 sec to search for "counter" in config.php and find this setting. :).

Or on the config page:
http://www.tinywebgallery.com/en/configuration.php

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Feb 2011, 14:26 
Offline

Joined: 6. Sep 2009, 04:36
Posts: 16
Solved the original problem.

1) Set tablehight to 500 in both places.
2) Disabled attempt to detect thumbnails (this was causing 90% of the problem).

Thus, I just picked a combination of thumbnail size, number per row and number per column that looked nice in a 500 hight table and it worked.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23. Feb 2011, 17:32 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
That's fine.

I did not think about the auto thumb feature. I reserve some extra space and in your case this spaces added up...

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO