Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 1. Oct 2022, 19:35

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24. Jun 2006, 13:40 
Hi,
It seems that Opera 9 and private galleries don't work together. :( The password box pops up, I type the password, press enter, and then nothing happens. Opera seems to be stuck waiting for something. Could this be fixed somehow?

TIA
Roman


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2006, 23:54 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
does this happen at the demos on the website as well?

I haven't checked with Opera 9 yet.
I'm testing with 8.5 right now. I'll test next week with Opera 9 and let you know ;).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Jun 2006, 01:42 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

Just installed Opera 9.
I's the parent.location is not working under all cicumstances - I would say it's a bug in Opera - But I implemented a workaround for TWG. not it works for Opera 9 too ;).

I will release this fix with TWG 1.5 (Release is planned after he worldcup ;)).
If you want to betatest please send me your email where I should sent the beta.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Jun 2006, 10:20 
Offline

Joined: 25. Jun 2006, 09:58
Posts: 3
Location: Bratislava, Slovakia
Hi,
Quote:
does this happen at the demos on the website as well?

Yes, it does.
BTW: With Opera 9 I don't see the upper navigation menu on your site.

Quote:
If you want to betatest please send me your email where I should sent the beta.

thehackerATazetDOTsk please. :)

Thanks
Roman


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Jun 2006, 13:16 
I just checked opera 9 - the menu shows up - have you Javascript disabled ?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Jun 2006, 14:55 
Offline

Joined: 25. Jun 2006, 09:58
Posts: 3
Location: Bratislava, Slovakia
Hm, strange, now the menu is visible... (I didn't change anything)

Roman


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy