Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 10. Aug 2022, 07:01

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 25. Sep 2005, 15:13 
The gallery was working fine, but after moving it to a subfolder I get errors: #removed_broken_link

I have tried searching this forum, but no luck. Could someone offer suggestions thanks.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Sep 2005, 15:16 
Oh and also, on the index page there is a random image thingy that just says "check album parameter". How do I get rid of that?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 26. Sep 2005, 11:10 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
remove overview.htm


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 26. Sep 2005, 16:58 
ok thanks but the errors are still there :(


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 26. Sep 2005, 17:24 
Hi,

Seems you havn't set the file permissions right - check the permissions of the xml and the counter folder.

There is a file called _mydebug.out in the xml folder. First delete this. After starting the gallerie all error are in there. If if cannot be written - check the permissions.

You hav also tried to use the url.txt - remove the port use

RC1.3 had some small bugs (has nothing to do with what is your problem ). But please install the final if it is released because of the fixes.

#removed_broken_link

is the latest build - I only do checks on all different kind of browsers right now - everything else is ready.

/Michael


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 26. Sep 2005, 18:34 
Seems I got it working now by deleting contents of the counter folder and the _mydebug.out files. So unless there are new functions, I am not upgraiding my version :)


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 26. Sep 2005, 19:32 
Hi,

all right.
Please check the xml/_mydebug.out.

it seem the file ./xml/Baloo_image_counter.xml cannot be written
change the permissions of this file or delete it (counter are lost then).

You can remove the RC1 in the config.php if you like ;).

The final just has some small bugs fixed (like on the fullscreen view there is a small gap on top ...) and everything is w3c conform ...

nothing major ;).

Have fun with the gallery.

/michael

btw. it's o.k. to click on the ad's :).


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy