Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 1. Oct 2022, 20:20

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 1. Mar 2006, 04:55 
Offline

Joined: 15. Jan 2006, 01:53
Posts: 55
Location: Ohio USA
I have a watermark in the upper left but it does not appear on all the images in the slide show. How do I fix that?

http://www.browneggblueegg.com/Photo/in ... 942&twg_sh

I deleted the entire cache and retested before sending my first message. I'll did that again -

IT STILL DOESN'T Put The WATERMARK on ALL the photos. Is it the upper left bit that hoses it?

Meanwhile all my photos are available without the watermark... Sort of hanging, as we say in the USA, bare ass naked.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Mar 2006, 14:16 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

I don't understand why ---

I have to check - maybe the generation of the slideshowimages don't create the watermarks!

Workaround:

delete the cache!
only use the normal slideshow.

set
$show_optimized_slideshow=false;
$show_maximized_slideshow=false;

retry.

/michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Mar 2006, 14:40 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

I have tested on my system with pos 1 - no problems!

Please check if this happens at the same images - maybe they are just too big!

(but in the downloads is the watermark o.k.).

The generation of the optimized slideshow generating 3 images in advance - maybe this it too much for your memory if the files are that big.

Find a directory where you can reproduce the error. Then make the images smaller - maybe 1024x ?? . retry - If it is gone tell me - I can reduce the images that are created in advance.

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy