Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 30. Nov 2022, 23:47

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: Meta Tag Info
PostPosted: 21. Nov 2006, 18:16 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello

How/where do I change the meta tag info on the main (overview) page, the detail page, the image page and the topx page?

I have hunted around but I can't seem to find it.

Thanks again.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Nov 2006, 18:37 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
config file - $metatags

you can specify your own there - the existing ones are hardcoded.

/michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Nov 2006, 21:44 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello,

Thanks for the answer.

When I do it I get meta-tags that look like this:

<meta name="author" content="Michael Dempfle" >
<meta name="DC.Identifier" content="http://www.tinywebgallery.com" >
<meta name="keywords" content="TinyWebGallery, php, images, image, gallery, pictures, web, image gallery, web gallery, galery, Bilder, Bildergalerie, gallerie, imagegallery, webgallery, easy to install, xml, title, titel, comments, kommentare, drehen, rotate, slideshow" >
<meta name="keywords" content="'META NAME=TITLE CONTENT=Test 123','META NAME=DESCRIPTION CONTENT=Test 123','META NAME=KEYWORDS CONTENT= test 123" >
<meta name="robots" content="index,follow,all">

All of mine (test 123) are on the same line and yours are still there?
Obviously I am doing something wrong.
Can you give me an example of the syntax I am supposed to use on that line?

I am going to keep playing with it at this end too.

Thanks again.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 00:31 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
as i said - mine are hardcoded - but your look weired - i'll check - maybe I have a bug there,

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 02:45 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello,

Thanks for taking the time to look into it.

Although having mixed meta tags makes things a little tricky.
Do you think we can find a solution to make the meta tags less mixed?

Thanks again


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 10:17 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

Just tested - works for me - what have you added?

my entry looks like this:

$metatags="123,12345";

and then in the html:

<meta name="keywords" content="123,12345" >

(+ the twg keywords before)

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 11:15 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello,

I was under the impression that I could add more then just the keyword meta tag.
The addition of all the meta tags was causing the problem.
If all I add is the keyword tag it works fine.

The larger issue is having irrelevant metag tags on the page.
Forcing a hard link I can understand, but forcing meta tags?
I don't think that works very well SE wise.
Anyway....let me know what you think. No rush.

Thank you very much, as always, for your help.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 11:29 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
SE?

And no one stops you from changing the existing tags ...

In my local build is even this way that if you specify your own that the other ones are not insterted anymore.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 16:36 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello,

So if I insert all new meta tags the others are not supposed to appear?
That changes everything :)

Is there an order to inserting them?

When I do it and actually use the tag name I get the strange tags as you saw in the first post.

Can you give me another example?

Right now my tags look loke this:
<meta name="author" content="Michael Dempfle" >
<meta name="DC.Identifier" content="http://www.tinywebgallery.com" >
<meta name="keywords" content="TinyWebGallery, php, images, image, gallery, pictures, web, image gallery, web gallery, galery, Bilder, Bildergalerie, gallerie, imagegallery, webgallery, easy to install, xml, title, titel, comments, kommentare, drehen, rotate, slideshow" >
<meta name="keywords" content="123,12345" >
<meta name="robots" content="index,follow,all">

The one in bold is the new one, inserted according to your example, in the config.php file

Please let me know how I can fix this.

Thanks again for your time and effort.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 16:41 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
only at my local build - there you can even ad a meta tag description ;).

Right now open inc/header.inc.php and change it by yourself - it's very easy ;).

/michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 17:08 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Thanks :D :D

I am going to try it now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 17:34 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello Michael

:D You da' man! :D

Meta tags have been changed.

Thank you so much for your help.

Everything works perfect.

I am going to finish the style sheet changes now and it's just about ready to roll.

How much does it cost to register in U.S. dollars via PayPal?

Thanks again


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 17:45 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
10€ is I think around $12 right now.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 17:48 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
OK.

Please look for a registration from "Babe"

It really is a great piece of software.

Thanks again for all your help


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Nov 2006, 17:57 
Offline

Joined: 11. Nov 2006, 09:59
Posts: 59
Hello,

I went to register but the Paypal link is in German and unfortunately my German is not as good as your english.

Can you give me a Paypal address and I will send payment of 12 US dollars through my english side using the TWG registration number that was generated.

Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy