Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 28. Nov 2022, 21:37

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: loading pictures
PostPosted: 29. Nov 2006, 14:12 
Offline

Joined: 29. Nov 2006, 14:04
Posts: 2
Hi.
I'm having a few basic problems.
I've installed the script eventually.
The first install said that it had worked ok, but would display errors at the bottom. The next day they weren't there.
The admin panel didnt work at first - 500 error. Next day it was fine.

So there's a little mix of editing pages, and using the admin panel.
I still kept getting 500 errors on image comments, slideshow, ratings etc, so I disabled everything thru admin until I had a basic shell that seemed to work, at #removed_broken_link

um, i don't know how to upload my pictures.
I tried the upload thru admin panel - flash upload doesn;t work, so i used the other upload. But all it does is let it upload to the pictures folder - not my gallery, and doesn't allow titles or anything.

I tried editing and copying the sample directories, but seem to have butchered them.

How are you supposed to upload pictures? I'm happy to be the only one - people can email me their pictures and i will optimise and upload them.

what have i broken?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29. Nov 2006, 14:22 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

seems you cannot open anything in the i_frames folder.
check if the rights if this folder are readable to world= 755 or something like that!

if you to to my demo the options iframe:
http://tinywebgallery.com/demo11/i_fram ... tionen.php

yours
http://christmas.best-australian.com/ga ... tionen.php

the rights are not right ;).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 3. Dec 2006, 04:37 
Offline

Joined: 29. Nov 2006, 14:04
Posts: 2
Hi.

The folder rights are 755. Inside the folder, pages are 666.

My debug file is not empty. It contains:
12.02.2006 21:17:35 - ERROR 2 in ml/christmas/gallery/inc/counter.inc.php, line 160: fopen(gallery/counter/counter.txt): failed to open stream: No such file or directory

12.02.2006 21:17:35 - ERROR 2 in ml/christmas/gallery/inc/counter.inc.php, line 161: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource

The counter file does exist, with 666. Is that the right permissions?

So, still not sure what is happening.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Dec 2006, 11:01 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
maybe it's the wrong user if you have uploaded it with the gallery.

delete all files in the counter folder. they are all recreated.
About your i_frame folder - perm seems to be o.k. but maybe your hoster has some basedir restrictions about php scripts that they don't allow e.g. to include scripts from a higher directory (the config in this case).

is safemode enabled?

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy