Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 30. Nov 2022, 23:46

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Lang Select / Top #
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:23 
Offline

Joined: 29. Nov 2006, 13:36
Posts: 7
Hey again. Just about got my gallery setup how I want it. By the way, this is a great script, you should be proud.

Just wondering though. How do I remove the language selector completely, and also remove the "Top #" from the top next to it.

Thanks in advance :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:25 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
topx: disable it in the config.
language selector: remote all other language files from the language dir except the one you like.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:36 
Offline

Joined: 29. Nov 2006, 13:36
Posts: 7
I removed all the langs I don't want, but the drop down is still there :?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:39 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
for the topx is no switch in the TWG admin because normally this depends from all the other counters (if they are all turned off topx is turned off).

but you can still turn it off by adding the swtich in the additional tab - ther is a link to the website where all available settings are listed!

About your language - you have to remove the .gif files - this are checked because I read them anyway.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:43 
Offline

Joined: 29. Nov 2006, 13:36
Posts: 7
I'll have a play with the topx thanks :-)

All files are removed, but the lang dropdown is still there :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:45 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
language selector is cached in the session - if you have session cache click on the bandwidth icon (this resets the session :) in 1.5.5 ;)).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:50 
Offline

Joined: 29. Nov 2006, 13:36
Posts: 7
Ahhh, it is all making sense. This is the first script I've seen with the cache and config thingys.

Payday, I'll register and donate, very very good script, and your support for a simpleton like myself is great. Thanks :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 1. Dec 2006, 16:54 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
you are welcome ;). Cache is really important because otherwise the server has to do a lot of work and then it is getting slow and your hoster will complain ;).

Have fun using TWG.

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy