Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 12. Dec 2017, 16:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 14. Aug 2014, 20:55 
Offline

Joined: 26. Jun 2012, 19:45
Posts: 1
Hello,
I created the file twg.lic.php with No BOM then loaded it in the root of the gallery folder.
It looks like all the features are now available except the message "For Registered Users Only" still shows over the Flash Thumbnail Slider.
Do I have to refresh something or alter another setting somewhere to make this notice disappear?
Thanks in advance for your help.
Kent


Top
 Profile  
 
PostPosted: 14. Aug 2014, 21:28 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Maybe the xml which feeds the flash is cached by the browser or a proxy.

Go to the administration and first delete the session cache. Than clean the browser cache and try to reload. If this still does not work send a PM with the url. I'll than reload the xml directly in case a proxy in between is caching it.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO