Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 21. Oct 2017, 17:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: 25. Jul 2011, 18:14 
Offline

Joined: 12. Jan 2010, 11:56
Posts: 3
Location: Great Britain
This morning I got the following error:

Fatal error: Call to undefined function checkfullscreen() in .../public_html/twg/index.php on line 104.

I have not changed any files, and it has been working OK for many months. Could not find an obvious fix so ran the patch to update to 1.8.4 and still get the same error (now at line 106). I cannot find the function checkFullscreen() in the code, but all permissions seem OK and twg info.php says everything is OK. I get a similar message if I try to go into the admin page.

The site is www.dpfr.org.uk/twg

Thanks

John


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. Jul 2011, 23:17 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
Why do you post AND send an e-mail to me?

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Sep 2013, 10:13 
Offline

Joined: 4. Sep 2013, 09:59
Posts: 4
I've been getting the same error for a while now:

Fatal error: Call to undefined function checkFullscreen() in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/index.php on line 108

If I copy all the files across to my website from a backup (excluding Pictures and cache folders) twg works fine again for a couple of days, but then the same error message appears again. During that time, I have not added any new photos.

The errorlog file contains the following entries:
[13-Jul-2013 20:31:57 Pacific/Auckland] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/my_config.php on line 74
[13-Jul-2013 20:42:30 Pacific/Auckland] PHP Warning: shell_exec() has been disabled for security reasons in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/info.php on line 103
[13-Jul-2013 20:42:30 Pacific/Auckland] PHP Warning: shell_exec() has been disabled for security reasons in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/info.php on line 103
[13-Jul-2013 20:42:30 Pacific/Auckland] PHP Warning: shell_exec() has been disabled for security reasons in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/info.php on line 103
[13-Jul-2013 20:42:30 Pacific/Auckland] PHP Warning: shell_exec() has been disabled for security reasons in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/info.php on line 103
[26-Aug-2013 18:02:04 Pacific/Auckland] PHP Fatal error: Call to undefined function checkFullscreen() in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/index.php on line 108
[01-Sep-2013 19:44:49 Pacific/Auckland] PHP Fatal error: Call to undefined function checkFullscreen() in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/index.php on line 108
[01-Sep-2013 19:47:42 Pacific/Auckland] PHP Fatal error: Call to undefined function checkFullscreen() in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/index.php on line 108
[01-Sep-2013 19:51:40 Pacific/Auckland] PHP Fatal error: Call to undefined function checkFullscreen() in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/index.php on line 108

Any help to solve this will be appreciated.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Sep 2013, 10:21 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
which TWG version do you use?
And which php version do you use?
Any errors in the server log?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 5. Sep 2013, 10:59 
Offline

Joined: 4. Sep 2013, 09:59
Posts: 4
I am using twg 1.9
Php version 5.3.27

I currently get the following error when trying to access admin
http://www.trenthamunited.co.nz/photoalbums/twg/admin/index.php
Fatal error: Call to undefined function a() in /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/admin/_include/init.php on line 228

The following message is in my site errorlog
[Thu Sep 05 20:47:56 2013] [error] [] File does not exist: /home/trentham/public_html/404.shtml, referer: http://www.trenthamunited.co.nz/photoalbums/twg/admin/
[Thu Sep 05 20:47:56 2013] [error] [] File does not exist: /home/trentham/public_html/photoalbums/twg/admin/style.css, referer: http://www.trenthamunited.co.nz/photoalbums/twg/admin


Top
 Profile  
 
PostPosted: 5. Sep 2013, 11:25 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
do you have any blocked functions (see php info)?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 5. Sep 2013, 12:31 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
The strange thing is that it worked for a few days. Has your hoster changed something?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 6. Sep 2013, 09:41 
Offline

Joined: 4. Sep 2013, 09:59
Posts: 4
I am not aware of any changes by the hosting company.

I've copied the admin folder from a backup and that has fixed the problem for now.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 6. Sep 2013, 10:06 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
If this happens again please compare the two version. I really want to know what causes this problem.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 6. Sep 2013, 23:53 
Offline

Joined: 4. Sep 2013, 09:59
Posts: 4
Thanks Michael. I'll post more details when/if it happens again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO