Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 1. Oct 2022, 20:16

This forum is readonly now. Please use the new forum if you don't find the answer to your question here. The new forum is at https://www.tinywebgallery.com/blog/forum/


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: failing to include
PostPosted: 3. Jan 2006, 19:43 
I cannot get the including to work. :cry:

TWG Works fine without include but when doing an include TWG flashes by and the diappears leaving the following code in IE (Firefox stops...):

<div id="emsTest" style="position:absolute; left:0px; top:0px; visibility:hidden; font-family:arial,helvetica,sans-serif">A&nbsp;<br />A&nbsp;<br />A&nbsp;<br />A&nbsp;<br />A&nbsp;<br /></div>


My path section in config.php looks like this:

$php_include=true;
$install_dir = "galleri/";
$ignore_parameter = array('file');
$include_y_bottom=0;
$disable_frame_adjustment_ie=true;
$basedir = "pictures";
$cachedir = "cache";
$counterdir = "counter";
$xmldir = "xml";


at the root of the site I have a page galleri.php containing:

<?php include "galleri/index.php" ?>

Please advice what to do...[/i]


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Jan 2006, 11:18 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Hi,

Hard to say from here - it is possible you send me the including page?
I'll try to rebuild it on my local system.

because the text that does appear in not from TWG! emsTest is not in my code at all ...

I advice to use iframes because the include is always problematic because of stylesheet and javascript issues - check the doctype too. he js I use is not working properly with the wrong doctype.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Jan 2006, 13:01 
Using an IFRAME avoided the problem.
Thanx for a great gallery !!

Incase you still want to investigate this problem this is what I did:

The page doing the include contains ONLY:

<?php include "galleri/index.php" ?>

No docype or anything else in the file, I have tried the DOCTYPE line one suggested in FAQ with no luck.

File structure:
------------------------------------------------------------
root/galleri.php (contains only the line above)
root/galleri/index.php (this is the TWG install dir)
-------------------------------------------------------------

The HTML source ending up in IE can be found in
TinyWebGallery13c\TWG\js\twg_image.js Line 80


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Jan 2006, 13:29 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 11232
Thanks,

I will test this for 1.4


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
powered by phpbb | Datenschutz/ Privacy policy