Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 14. Dec 2017, 14:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Endless password-request
PostPosted: 25. Mar 2013, 22:42 
Offline

Joined: 9. Mar 2013, 23:29
Posts: 3
Hi

My TWG installation was running perfect but since yesterday the password isn't accepted anymore. After entering the correct password, the page reloads and "Please enter the password for the gallery: " is shown again, and again, and again... The following text is written in the log:
03.25.2013 21:14:23 (en) - Correct password (IP: 192.168.178.10) entered for: : 123******

I know you would like to know what I changed yesterday, but I only added some new albums to the pictures folder. Any idea what I have done wrong? I'm using TWG 1.8.9 on a XAMPP installation.

Best Regards
MAjbO


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. Mar 2013, 12:43 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10572
Seems the session does not work anymore.
Have you changed something at the server?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30. Mar 2013, 10:13 
Offline

Joined: 9. Mar 2013, 23:29
Posts: 3
Haven't changed a thing and because of that I reinstalled XAMPP adn TWG yesterday. It worked perfectly. I then copied everything into the pictures folder and recreated the image cache -> same behaviour as before. Any idea?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30. Mar 2013, 10:55 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10572
How many images/folders do you have?
How much php memory is available?
Any error messages in the log files?

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30. Mar 2013, 14:34 
Offline

Joined: 9. Mar 2013, 23:29
Posts: 3
~2500 files and ~70 folders
Memory limit Very Good (128M) (from installation check) <- could this be a problem?

The following error is on the page installation check:
Quote:
Fatal error: Class 'COM' not found in C:\xampp\htdocs\tinywebgallery\inc\filefunctions.inc.php on line 3708


There is no error in _twg.log and user_log.txt, are there more log files?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30. Mar 2013, 23:59 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10572
Do you use php 5.4.x because a missing COM does look like this.

Please use TWG 1.9 from the forum because this version is now supporting this version.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO