Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 24. Oct 2017, 13:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 4. Aug 2014, 08:57 
Offline

Joined: 4. Aug 2014, 08:32
Posts: 7
Hi,

[Sorry for my bad Englich]

I'm new with TinyWebGallery, and I'm trying it.
It's really a very good product, and congratulations for Michael for his job.

With documentation and forum, I found answers for most questions.
But I did'nt find answer for the problem with cache generation :
- I click on "Check cache status"
- then I click on "Generate Cache images"
TWG displays the number of cache images not yet generated (1350) et the remaining time (11 min 15 s)

If I open the cache directory, I see that only one file has been created
If I stop generation, and I click again on "Generate Cache images", no other file is added in cache directory
But if I reload the page "Configure TWG", then I check then I click on Generate, another file (only one) is added.

If I visit the gallery with a browser, the cache is created for the displayed photos.

For test, I've used the French language and the English language : same problem

Perhaps I missed something?
Thank you in advance for your help.

Jo


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Aug 2014, 09:07 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
The cache generation does not work if you have filenames with e.g. special characters. But they are generated if you access the gallery the first time.

so simply don't worry about it.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 4. Aug 2014, 10:43 
Offline

Joined: 4. Aug 2014, 08:32
Posts: 7
Hi Michael,

Thank you for having (very) quickly repied to my answer.

I'd prefer to generate the cache myself to prevent the user to wait :-)
And when the user visits the site, only .thumb files are created, not .small files (they are created when the user wants to see it, and he have to wait again)

I have renamed all files from the format YYYY_MMDD_HHMMSS.JPG to the format YYYYMMDDHHMMSS.jpg
(The name of directory where the files are is "Selection" (without french accentuation))

I have deleted image cache, then I have tried to generate again.

The same problem occured (only one file . thumb in the cache).

Have you anoter indication I could try.

Thank you very much.

Jo


Top
 Profile  
 
PostPosted: 5. Aug 2014, 09:45 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
If there are no special chars it should work. What you always can do is to use an external tool to browse your site.
But without a details analysis I cannot say anthing here.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO