Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 13. Dec 2017, 20:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 25. Feb 2010, 21:21 
Offline

Joined: 31. Dec 2009, 11:33
Posts: 6
I upgraded to the latest version (2.10.7) which is supposed to be able to hide hidden files and folders, but it didn't do it automatically. Do I need to somehow turn that feature on (as opposed to it being on by default)? I looked in the config and didn't see anything. Help please! Thanks in advance.

Jacom


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Feb 2010, 21:25 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Just check the config of a profile again. it's at the 2nd tab quite at the bottom.

- Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. Feb 2010, 21:39 
Offline

Joined: 31. Dec 2009, 11:33
Posts: 6
Got it! Thanks. Works like a charm. Thanks for making that fix for me!

Jacom


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 26. Feb 2010, 00:23 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
you are welcome.

good ideas are always welcome...

- Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: wrong folders
PostPosted: 5. Mar 2010, 19:23 
Offline

Joined: 31. Dec 2009, 11:33
Posts: 6
OK, so now I'm having a weird problem (since turning on the hide hidden files/folders option) where the hidden files/folders don't show like they should, but when you click on a folder to view it's contents, it takes you to a different folder, not the one you clicked on. It seems to be the one directly below it, but I'm not sure if that is the case 100% of the time. Very annoying! Help please.

Further note: if I turn off the "hide hidden files" option, it takes you to the correct folder that you clicked on, and even when it is on, any directory without a hidden folder still work fine. But if you add a hidden folder, it screws up all the folders in that root.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 7. Mar 2010, 21:59 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Please write me an e-mail for this error. Seems maybe you have found a setup where this error can happen.

- Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 8. Mar 2010, 22:38 
Offline

Joined: 31. Dec 2009, 11:33
Posts: 6
OK, I've sent you an email with more details and an example for you to see the problem firsthand. Let me know if you need anything else. Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO