Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum
http://www.tinywebgallery.com/forum/

Auto Height not working
http://www.tinywebgallery.com/forum/advanced-iframe-support-f21/auto-height-not-working-t6396.html
Page 1 of 1

Author:  ibuch [ 22. Jul 2019, 03:39 ]
Post subject:  Auto Height not working

I need some help setting the advanced iframe up for my demo website. I tried many things but nothing seems to work. I believe I am missing something. My both sites are on a subdomain.

Page to review: https://demo.octozy.com/index.php/myaccount/

The height is not getting adjusted automatically.

Author:  TinyWebGallery [ 22. Jul 2019, 07:19 ]
Post subject:  Re: Auto Height not working

You need to set the domain properly. See the error in the console:

portal.jsp?c=436027609&p=436052031&g=436052434:25 Uncaught DOMException: Failed to set the 'domain' property on 'Document': 'demo.octozy.com' is not a suffix of 'cloud.octozy.com'.
at https://cloud.octozy.com/prod1/portal/portal.jsp?c=436027609&p=436052031&g=436052434:25:24

You need to set it to octozy.com

Best, Michael

Author:  ibuch [ 22. Jul 2019, 14:06 ]
Post subject:  Re: Auto Height not working

Thanks for your reply. I tried both Octozy.com and cloud.octozy.com. But none of them work either. Any other ideas please.

Author:  TinyWebGallery [ 22. Jul 2019, 22:01 ]
Post subject:  Re: Auto Height not working

Please see http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/sub-domain-auto-height-and-css-modifications

there you see a working setup. You need to specify the domain at the parent AND in the iframe.
in the parent the plugin can take care. But inside the iframe you have todo this.

Best, Michael

Author:  ibuch [ 23. Jul 2019, 00:59 ]
Post subject:  Re: Auto Height not working

Thanks for the direction on this. The example was perfect. I managed to get it working now. appreciate the support regarding this.

Author:  ibuch [ 13. Sep 2019, 02:28 ]
Post subject:  Re: Auto Height not working

I have again a similar problem for Auto height not working. I have posted this message via Envato as well but realised you have a support forum here. This time my two websites have different domain and hence am using external workaround.

Although the configuration isn't working correctly at this stage.

iFrame used in https://aabangladesh.com/member-dashboard/

iFrame Source URL: https://cloud.octozy.com/router/servlet/Portal?c=436220106&p=436244335&g=436244742

On the sorce website, I have included following: <script src="https://aabangladesh.com/wp-content/plugins/advanced-iframe/js/ai_external.js"></script>

My Shortcode looks like below: [advanced_iframe securitykey="My Security Key Value" src="https://cloud.octozy.com/router/servlet/Portal?c=436220106&amp;p=436244335&amp;g=436244742" use_shortcode_attributes_only="true" height="1700" width="100%" scrolling="no" onload_resize="true" hide_page_until_loaded="true" iframe_content_id="#octozy" iframe_content_styles ="color:#ff0000" enable_external_height_workaround="true"]

Not sure what else is required. Please assist.

Author:  TinyWebGallery [ 13. Sep 2019, 12:16 ]
Post subject:  Re: Auto Height not working

Can you please set the postMessage setting in the administration to debug and save? So I can see what is happending in the console.

Best, Michael

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/