Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum
http://www.tinywebgallery.com/forum/

receiving a 404 error when logging in... [Resolved]
http://www.tinywebgallery.com/forum/php-photo-gallery-admin-f10/receiving-a-404-error-when-logging-in-t2125.html
Page 1 of 1

Author:  Chuckjessup [ 5. Sep 2009, 00:01 ]
Post subject:  receiving a 404 error when logging in... [Resolved]

hello i am having trouble getting this to work for me, maybe i am jus being stupid or just a newb, any way i have currently attempted to find this issue in the forums and docs... and now i am posting it here...

my current setup is:

Windows XP SP3
WAMP server 2.0
PHP 5.2.9

i can log in, but it seems to have lost a file, or is being a general painin the butt. lol

thanks for any advice in advance...
Jesse Fender

Author:  Chuckjessup [ 5. Sep 2009, 01:49 ]
Post subject:  ok new issue... but the same

I was able to login useing the regular user log in link, however it prompts me to change the password and this is where it breaks, the following is the page its looking for.

index.php?action=admin&dir=&order=name&srt=yes&tview=no&lang=en

other than this i am loving it so far...

Jesse

Author:  TinyWebGallery [ 5. Sep 2009, 17:20 ]
Post subject: 

is the user file writeable?

and are there any errors in the degub file? (counter/_mydebug.out)

- Michael

Author:  Chuckjessup [ 5. Sep 2009, 17:30 ]
Post subject: 

Yeah i checked it, it said i could write it... but it wont let me do it... i was able to get into the admin panel but was really unable to do anything with it... little frustrating..

Jesse

Author:  Chuckjessup [ 6. Sep 2009, 05:38 ]
Post subject: 

TinyWebGallery wrote:

and are there any errors in the degub file? (counter/_mydebug.out)

- Michael


there is no "_mydebug.out" in the counter dir... should there be?

Author:  TinyWebGallery [ 6. Sep 2009, 18:08 ]
Post subject: 

only if there is an error.

the 404 is strange. Which version do you use? The 1.7.8 from the forum?

- Michael

Author:  Chuckjessup [ 6. Sep 2009, 18:48 ]
Post subject: 

1.7.7 is what it said, i dl it from the site... as the .zip version.

another q- i cant juse the flash uploader, it gives me an error about useing w/o autint/ or correct congig files cant be located...

but other than that it is doing what i wanted it to.

-Jesse Fender

Author:  Chuckjessup [ 6. Sep 2009, 20:19 ]
Post subject: 

ok i tested 1.7.8 and it still gives me a 404 when i attempt to change the admin panel's password. as such i am like "arggg!!!" ill pm you the urls, as i dont want it really public untill i get this buttoned up..

Jesse

Author:  TinyWebGallery [ 7. Sep 2009, 16:11 ]
Post subject: 

the links do not work you sent me.

- Michael

Author:  Chuckjessup [ 7. Sep 2009, 17:15 ]
Post subject: 

yeah the server was taken off line for the morning to get worked on... sorry i didnt mention that... its a home hosted deal and well it needs the work...

Jesse

it will be uplater

Author:  Chuckjessup [ 9. Sep 2009, 19:19 ]
Post subject:  The Fix... for those who have the same issue

And yet another reason NOT to use Internet Explorer 8... the issue was resolved by using Firefox. it worked.

Thanks Michael, you saved my sanity...

Jesse

Author:  TinyWebGallery [ 9. Sep 2009, 20:06 ]
Post subject: 

i just tested with ie8 - works fine too. Do yo maybe have any plugin that cause the trouble?

- Michael

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/