Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum
http://www.tinywebgallery.com/forum/

first attempt to login
http://www.tinywebgallery.com/forum/php-photo-gallery-admin-f10/first-attempt-to-login-t203.html
Page 1 of 1

Author:  bubbasnix [ 9. Mar 2006, 21:39 ]
Post subject:  first attempt to login

I just installed TWG and on the first attempt to login to the admin section, I get a 'wrong username password' error. I changed permissions on cache, counter, and xml, and I made .config/.htusers.php writable (777). I still can't login with the default username and password.

Author:  blikje [ 10. Mar 2006, 00:26 ]
Post subject: 

Me neither :-(

Author:  Yaya [ 10. Mar 2006, 03:45 ]
Post subject:  I have problems too

Finished the install and am also having problems,

I get a "Username or password wrong" when trying defaults:

login: admin
pword: twg_admin

I have the directory and the file /admin/.config/.htusers set with updated 777 permissions.

Any luck for the rest of you?

Author:  Ambrosia [ 10. Mar 2006, 06:04 ]
Post subject: 

I'm afraid I have the same problem. It appears that the password may have been changed from the temporary one in the official release?

Author:  TinyWebGallery [ 10. Mar 2006, 10:54 ]
Post subject: 

ups - sorry yes -

I have uploaded a version 2 days ago where the password was simply 'a'

I changed this in the new upload.
If the Administration in the gallery is red you have the default 'twg_admin' password - oterhwise my local password that is 'a'

Sorry ;)

/Michael

Author:  adrhc [ 24. Feb 2015, 15:39 ]
Post subject:  Re: first attempt to login

I just installed the TinyWebGallery 2.3 - 02.01.2015. I'm logging with admin and twg_admin then I'm required to change my password (User file is writeable - You can change passwords and manage the users). I changed to ddd_ddd but I get the window Welcome to the TWG Administration where is written with red Username or password wrong. Again I'm logging with admin and twg_admin and doing the same thing with same result. What's the problem ?

root@nsa310:~# uname -a
Linux nsa310 2.6.31.8 #2 Fri Aug 2 11:21:44 CST 2013 armv5tel GNU/Linux
root@nsa310:~# php --version
PHP 5.6.5 (cli) (built: Feb 1 2015 13:27:30)
Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group
Zend Engine v2.6.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies
with Zend OPcache v7.0.4-dev, Copyright (c) 1999-2014, by Zend Technologies
It's a php-zts version!

Author:  adrhc [ 24. Feb 2015, 16:39 ]
Post subject:  Re: first attempt to login

It seems that after changing the password the change succeeded but I have to restart my httpd 2.2.29 in order for the change to be valid.

Author:  TinyWebGallery [ 25. Feb 2015, 10:15 ]
Post subject:  Re: first attempt to login

I have never heard about this. The user file is written with php. So you might have a cache for files somewhere but in the software is nothing like this implemented for the login.

Best, Michael

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/