Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 19. Oct 2017, 16:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Small bug in 1.5.2 ???
PostPosted: 27. Sep 2006, 20:23 
Offline
User avatar

Joined: 7. Aug 2005, 19:49
Posts: 17
I have just downloaded the latest version of TWG, and it seems, that there is no separator between the New Window link and the Administration link, it all adds up to one long word. This is a little confusing.

Is it me, that have corrupted the code, or what??

However it works fine! :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 27. Sep 2006, 21:08 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
weired - I tried my local build and the demo.

Don't have this problem anywhere.
have you simply extracted it? - maybe you have changed a setting and have a combination that causes that?

Or have you mixed e.g an old config? any errors in the debug file (counter/...).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2. Oct 2006, 12:56 
Offline
User avatar

Joined: 7. Aug 2005, 19:49
Posts: 17
Sorry for not answering sooner!

It happens, when I omit the Login.

Show Login = false

I have no use for the login, as all my users are users of the administration module.

8)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2. Oct 2006, 12:58 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Hi,

o.k. - i'll check.

but you kniow that this login is for something else - it's for adding captions and deleting comments and rotating images permanently ;).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2. Oct 2006, 13:06 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
right - this is a bug.

if you have the latest version:

download the version again
and replace it in the inc folder.

/michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 3. Oct 2006, 07:43 
Offline
User avatar

Joined: 7. Aug 2005, 19:49
Posts: 17
OK! Works fine now!!! :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO