Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 18. Oct 2017, 04:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: logo twg on new window
PostPosted: 28. May 2006, 13:21 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
Still stay in version 1.4.1, not 1.4.2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 18:38 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
Can you maybe give a little bit more details?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 18:43 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
logo 1.41 still stay in standalone version, and not visible in 'included' version


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 18:50 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
really?

Is the rest of the bottom nav like help and counter gone too?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 18:55 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
really ! look :
http://www.priveyes.com/modules.php?Mod ... tart=index
and ooops logo was back on standalone page sorry :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 19:00 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
ok - the whole bottom is gone - what is this white bar at the bottom - it´s on the left where TWG is not too?

Because the link where the twg logo should be is there!
And the counter too.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 19:06 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
dont know... last version 1.4.1 work very well without this white bar... i've to look on my side too


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 28. May 2006, 19:11 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
one thing : i use black.css
and it's a strange :
div.twg_img-shadow {
background: url(../../demo/buttons/shadowalpha.png) no-repeat bottom right !important;
background: url(../../demo/buttons/shadow.gif) no-repeat bottom right;
margin: 10px 0px 0px 5px !important;
}
i've no demo folder ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29. May 2006, 09:56 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
oh - this is an old entry - even when you enter the right path you won't see a lot because the other "border" around the image does interfere with this setting. If you would go to the big style.css there is an uncommented block with this shadow border. If you remove the actual style and use the "old" style you get a kind of grey drow shadow.

It looks quite nice if you use white background. but not good on dark backgrounds or with background images - therefore I changed this!.

I'll remove this entry in the skin for the next update.

- About the bottom not shown - you have aline above TWG - anonymous ....
does the logo appear if you remove this line? - TWG tries to be 100% of the given space. If you have anything else in the table cell this could be a problem. Use header.htm if you want to include something.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29. May 2006, 10:12 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
nothing special with this line, it included very far in the code.
and it work well with ver 1.4.1
strange


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29. May 2006, 10:14 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
1.4.1 and 1.4.2 don't have any changes there - if you see the history there are only added the bonus features and some internal cleanup.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29. May 2006, 10:27 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
It's my line ... :shock: :oops:
But, i've more 'admin line' at this place, wich are hidden for the public and need to put them here, to always have under my eyes on any page.
I'll work to found a solution


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 29. May 2006, 10:30 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
put it in header.htm. this is included by TWG - I think php code in there should work too. (I haven't tried but I simply include this file with php include).

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO