Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 20. Oct 2017, 05:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: comments ?
PostPosted: 21. Apr 2006, 14:54 
Offline
User avatar

Joined: 5. Aug 2005, 19:39
Posts: 77
??

04.21.2006 13:45:05 - ERROR 2 in nl/httpdocs/catalog2/inc/readxml.inc.php, line 686: in_array(): Wrong datatype for second argument

clearead out all data in xml/ and am waiting for it to re-appear.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Apr 2006, 16:35 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
This code is in the topx - do you have remote images too?

I haven't tested this is 1.4 because I think I haven't changed anything there - but you never know ... ;).

do you have an empty folder somewhere whre no images but other files are in?

if you delete the xml it should come back as soon as you go back into the folder the first time.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Apr 2006, 16:46 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Hi,

I just checked the code - this might happen if a directory is empty - I have changed my local build for an aditional check.
If you want this version please let me know - I'll send you this version be email ;).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Apr 2006, 20:48 
Offline
User avatar

Joined: 5. Aug 2005, 19:39
Posts: 77
I have lots and lots of empty directories:

-lemax
--2006
---caddington village
----building
----figurine

Top 3 only contain new dirs and no pics.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Apr 2006, 21:40 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Maybe this is the case - I have only tried with one empty directory an not a directory with empty subdirs too. If you remove this dirs is the problem solved?

In the next build I check at this point and this error canno happen anymore.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Cannot comment
PostPosted: 19. Dec 2006, 22:02 
Offline

Joined: 19. Dec 2006, 21:45
Posts: 3
when selecting comments, i get 404 error. Help!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22. Dec 2006, 16:38 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
on your install or on my demo?

check if the i_frames folder with all the files are there and that it is accessable.

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO