Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 18. Dec 2017, 10:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Apostrophe problem
PostPosted: 8. Feb 2006, 12:05 
Offline

Joined: 8. Feb 2006, 11:31
Posts: 4
Folder names with apostrophes (') are not displaying properly in the overview.

For example, a folder name of Marks 40th will be fine
but Mark's 40th will not display thumbnails correctly at all.

This is because the thumbnail caching algorithm adds a backslash (\) before the apostrophe, and this is interpreted as a folder separator character (in Windows, anyway).

Cheers,

Mark.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 8. Feb 2006, 12:25 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10573
Right - thanks I'll check this,

Workaround: us a simple foldername and use a foldername.txt

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 8. Feb 2006, 12:28 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10573
Hi,

fixed it in my local build - I you want to test 1.4 - write me an email ...

;).

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO