Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 13. Dec 2017, 11:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 10. Jul 2007, 00:47 
Offline

Joined: 10. Jul 2007, 00:38
Posts: 3
Hello everybody,

first i have to thanks for TWG it´s a really really great tool!

i have just converted to 1.6.3.
i didn´t convert my old comments - i just re-wrote them in the new gallerie (only about 100 pics) after making a mistake I deletes one comment with little X after logging on to the OPTIONS.

after that I mentiond that every comment in the folder was deleted.
I took a look to the XML-files -> they were empty too (had a back up - lucky me)
possibly a BUG or aspecial-feature of the free-version :roll:

greetz to all twg users
maac


Last edited by seMaac on 12. Jul 2007, 23:33, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Jul 2007, 08:50 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Hi,

It's definitly not a feature of the free version - I'll take a look.
Did you get any debug in the log file?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Jul 2007, 09:02 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
from which version have you updated?
I have just deleted a couple of comments without problems but I will check this in more detail tonight.

Can you rebuild the problem? (backup the xml files before ;).)
How may comments where for this pictures before deleting?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Jul 2007, 10:38 
Offline

Joined: 10. Jul 2007, 00:38
Posts: 3
Hello Michael

thanks for the fast replay

first - i copied my whole site from lokal to a developing space on the webserver (including all XMLs and Cache-PICs)
then I tried a couple of combination deleting comments

everthing I tried worked FINE! so i doesen´t seems to be a bug
so sorry for pulling some more grey hairs :-)
tonight I will test if I can rebuild the problem on the my home server
If not (think so) I will close this Topic

By the Way:
- no debuging file was created
- updated from 1.5 (or 1.5.5?) to 1.6.3
- Options - Bildunterschrift = ja
- Options - Comments = ja

maac


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10. Jul 2007, 10:46 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11. Jul 2007, 22:58 
Offline

Joined: 10. Jul 2007, 00:38
Posts: 3
sorry can´t find how to close this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11. Jul 2007, 23:21 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
simply edit the subject and add a [closed] or something like that ;).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO