Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 24. Oct 2017, 13:26

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 23. Aug 2006, 12:33 
Offline

Joined: 23. Aug 2006, 11:17
Posts: 1
I have the white admin page problem. I checked the FAQ and it seems that the open_dir works ok because i have another error message:

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './.include/init.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /Volumes/WebRAID/WebServer/<path on the webserver here>/gallery/admin/index.php on line 69

Anyone has any idea? I tried anything :( (well i guess not otherwise i would have found it :P) On another webserver it works fine -.-

Thanks for the help! ^^

Wouter


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2. Sep 2006, 18:23 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
have you tried to open this file and remove the ./ ?

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO