Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 19. Oct 2017, 16:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 19. Feb 2012, 15:07 
Offline

Joined: 19. Feb 2012, 15:03
Posts: 3
Hello,

after the upgrade to the version 2.16 I get the following error when I try to open JFUploader in the Joomla administration menu:

Quote:
Fatal error: Call to a member function setQuery() on a non-object in [...]/administrator/components/com_jfuploader/admin.jfuploader.php on line 127


Is this a known error? Can you help me?

Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 19. Feb 2012, 22:25 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Which Joomla version do you use?

Because the line 127 only exist in the JFUploader version for Joomla 1.5.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20. Feb 2012, 19:23 
Offline

Joined: 19. Feb 2012, 15:03
Posts: 3
Yes, I use the version 1.5.25 and I downloaded the component for Joomla 1.5

Any ideas?

Thank you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20. Feb 2012, 19:48 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
I have currently 1.5.23 running on my systems. I will update to .25 and let you know.

Best Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 21. Feb 2012, 22:30 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
I just made a clean 1.5.25 installation with JFU 2.16.
Everything works fine there.

So your problem seems not be related to the versions.

do you have any problems with other components?

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2012, 09:59 
Offline

Joined: 19. Feb 2012, 15:03
Posts: 3
No, no problems with other components, but the problem came first when I upgraded to PHP 5.3.3

I found a solution: After installing the component, I have to clear the cache, purge the expired cache and click on Global Check-in (or one of this ... I click on all)

Very strange: it works after that.

Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. Feb 2012, 10:38 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
So maybe some old stuff was cached that caused this problem.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO