Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 17. Dec 2017, 02:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24. Apr 2013, 20:11 
Offline

Joined: 8. Mar 2011, 22:40
Posts: 39
After having worked fine and positioning ok, the flash has suddenly and without apparent reason displaced itself and is now positioned outside (below) the body of my template. I can't figure out what might cause this and rely on your advise and assistance. Do you have any suggestions?
Thanks in advance for your assistance!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. Apr 2013, 09:51 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10573
Check if there are errors (e.g. divs not closed...) in your template. -> http://validator.w3.org/

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. Apr 2013, 10:45 
Offline

Joined: 8. Mar 2011, 22:40
Posts: 39
Michael, thanks for your reply and advise. I have checked the site at w3.org, but it doesn't make me any wiser. Any chance of persuading you to have a look at my site if I send you admin login credentials?

Thanks so much in advance!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. Apr 2013, 05:56 
Offline

Joined: 8. Mar 2011, 22:40
Posts: 39
Did you notice my latest question in this thread, Michael?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. Apr 2013, 09:14 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10573
Just saw it. Please send me them as pm.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. Apr 2013, 14:16 
Offline

Joined: 8. Mar 2011, 22:40
Posts: 39
FYI: I have PM:ed you all relevant info.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. Apr 2013, 15:49 
Offline

Joined: 8. Mar 2011, 22:40
Posts: 39
Hello again. Please don't bother with this. It sorted itself out "by coincidence". Turned out that it was a plugin (JSN Framework) that stripped all script tags, which was discovered during problem search for another component. Disabling the plugin fixed the problem.
Thanks for your effort!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 27. Apr 2013, 12:54 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10573
ok


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO