Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 24. Oct 2017, 02:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 29. Dec 2010, 22:20 
Offline

Joined: 29. Dec 2010, 22:04
Posts: 3
Hi all,

for any reason the resize function does not work on my system, neighter in the front- nor in the backend. I already searched the forum for solutions and tried different settings, but it does not work.
I installed JFU 2.12 and image magick should be available on my server. According to my hoster the path to image magick should be /usr/bin/php_safemode.
However in the JFU configuration it says that there is no image magick support.

Do I have to add the path to the image magick command? If yes, how is this done?

Hope someone could help me!?! :?

Thanks in advance!

regards Tom


Last edited by tom on 3. Jan 2011, 15:34, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: resize doesn't work
PostPosted: 29. Dec 2010, 23:06 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
The path has to be entered in the configuration.

how much php memory do you have available?

- Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: resize doesn't work
PostPosted: 31. Dec 2010, 17:21 
Offline

Joined: 29. Dec 2010, 22:04
Posts: 3
Hi Michael,

the php memory limit is set to 25600 KB.
I saw that the mentioned path for Image Magick (/usr/bin/php_safemode) is not available on my webserver - there are no such folders in the root folder. Is this normal?
I think I already found the field, where the path has to be entered (Profile configuration -> flash uploader settings -> image magick command). Now the field only contains "convert" (see attached screenshot). In which format do I have to enter the path?

Thanks!

Regards Tom


Attachments:
screenshot.JPG
screenshot.JPG [ 33.3 KiB | Viewed 1161 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: resize doesn't work
PostPosted: 1. Jan 2011, 15:47 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
if you are able to access this folder:

/usr/bin/php_safemode/convert

Otherwise you have to ask your hoster. It's their server - they should know.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 3. Jan 2011, 15:35 
Offline

Joined: 29. Dec 2010, 22:04
Posts: 3
Hi Michael,

thanks for your quick help! After disabling the PHP safe mode and entering the path in the format you gave me, the resize funktion works well!

Regards Tom


Top
 Profile  
 
PostPosted: 3. Jan 2011, 16:09 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10502
Great,

Have fun using JFU.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO