Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 19. Oct 2017, 23:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: 6. Feb 2011, 01:12 
Offline

Joined: 6. Feb 2011, 00:32
Posts: 5
Hi -
I have the latest Beta f. Joomla 1.6

What ist Does:
When not logged into the frontend I only get the text before flah (thats OK)
When I am logged in I get the text: "You have not specified a profile or group id in the parameters at the menu item you created for JFU or for your plugin. For the menu item you have to do this ..." (not OK) I Expect to have a JFU Downloader here

Configuration:
J. 1.6
JFU 2.13 (with uploads)
Using Groups:(2 profiles wih group ID named "public")
firrst profile disabled / no Users / no groups
2nd profile enabled / no users / Group "registered"
account I am trying with to log in: name:niba ;
niba is in Group Registered + "myGroup"
the jfu is in an menu and the group ID is entered

I hope I could explain my problem and someone can help me.

Cheers nils


Top
 Profile  
 
PostPosted: 6. Feb 2011, 06:37 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
I can reproduce the problem. i'll check tonight and provide an update then.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 6. Feb 2011, 23:45 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Hi,

There where actually 2 issues:

1. One was in my code because actually the default group should be selected. And not an error message been shown. I have updated the download in the forum.

2. I assume you have been logged in as "Super user" right?
And you assume the Administrator is in the group "Registered"
"Registered" is NOT a parent of the "Super user".
There is an access level "Registered" where the group "Registered" and "Super User" are part of.
In JFU you have to define the groups and not the access level.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Feb 2011, 00:55 
Offline

Joined: 6. Feb 2011, 00:32
Posts: 5
Hi,
thanks so far - the behaviour changed a bit but in my oppinion the mapping to the users doe still not work:
Just to be sure I setup a new testsystem.....

regarding 1: Thanks! :D
regarding 2: I think I did it the right way:

Menue Entry with valid JFUGroup (named public)

Image

User niba is in nearly every group (just to be sure) :)

Image

JFU has 2 Groups (name: JFUunregistered/JFUregistered; groupID public; Users: none/nearly every group - just to be sure)

Image

result: nomatter if a user is logged in onot inthe frontend - I always get the "text before flash" of the group "unregistered"

Image




ALTERNATIVELY:
When I am adding the user niba directly to the profile "JFUregistered" the functionincuploader appears in he frontend no matter if I am logged in or not


... did I mis something?

Thanks and regard
nils


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Feb 2011, 09:13 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
I can reproduce it. My testing scenario was easier before.

i'll check where the problem is. Maybe one of the new tables behave different than I thought.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Feb 2011, 12:30 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Which version of Joomla 1.6 do you use exactly.

It seems the return values of grous have changed between the 1.6.0 and the current trunk.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Feb 2011, 15:19 
Offline

Joined: 6. Feb 2011, 00:32
Posts: 5
my sysinfo tells me this:

PHP erstellt für:
Windows NT N1NW8SHG106 6.0 build 6002

Datenbankversion:
5.0.91-log

Datenbankzeichensatz:
utf8_general_ci

PHP-Version:
5.2.14

Webserver:
Microsoft-IIS/7.0

PHP-Interface für den Webserver:
cgi-fcgi

Joomla!-Version:
Joomla! 1.6.0 Stable [ Onward ] 10-Jan-2011 23:00 GMT

Browserkennung:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; InfoPath.3; .NET4.0C)

Regards Nils


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Feb 2011, 15:54 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
o.k. - so no trunk.

I started with the implementation before 1.6.0 stable so it seems they have changed something there already.
I'll adopt my selects to the new version tonight.

Thanks,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Feb 2011, 16:09 
Offline

Joined: 6. Feb 2011, 00:32
Posts: 5
Michael,
this is great - Thanks!

Regards Nils


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Feb 2011, 00:40 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
I have updated the download - Please try again.
I had to change the sql statements.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Feb 2011, 10:51 
Offline

Joined: 6. Feb 2011, 00:32
Posts: 5
just to be sure reset the system to an initial state.
But I cann not experience any changes.

Michael - I can grant you access to my installation if thi would help just pm me


Regards Nils


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Feb 2011, 12:28 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Strange. If it is a test system feel free to send me a pm. I'll check then.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO