Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 23. Oct 2017, 08:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 5. Sep 2010, 00:35 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10499
you have to contact me by email.

- Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Sep 2010, 19:01 
Offline

Joined: 18. Aug 2010, 20:34
Posts: 36
Location: California
I emailed you yesterday. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Sep 2010, 19:33 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10499
In some parts on the world is weekend ;).

- Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 6. Sep 2010, 05:28 
Offline

Joined: 18. Aug 2010, 20:34
Posts: 36
Location: California
Yes, I know..I'm sorry, I didn't mean it that way. I was just letting you know I e-mailed you then. :oops:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 11. Sep 2010, 00:13 
Offline

Joined: 18. Aug 2010, 20:34
Posts: 36
Location: California
Hey, I shot you over an e-mail. I've got one more request. : :oops:


Top
 Profile  
 
PostPosted: 13. Mar 2011, 07:37 
Offline

Joined: 18. Aug 2010, 20:34
Posts: 36
Location: California
Very very strange, everything has been working fine up until this point, but suddenly it's not working and I'm getting the 'Retry failed. Please check your timeouts' again. I've pasted the log file below after the failed upload.

03.12.2011 21:33:40 - ERROR 8 in onents/com_jfuploader/tfu/tfu_helper.php, line 657: Undefined index: NaN
03.12.2011 21:33:40 - ERROR 8 in onents/com_jfuploader/tfu/tfu_helper.php, line 657: Undefined index: NaN


Top
 Profile  
 
PostPosted: 13. Mar 2011, 10:36 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10499
Then you should check if the system configuration has changed somehow.
Most of the time this is the reason.
Hosters inform users really seldom if the change/update the system.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 15. Mar 2011, 01:40 
Offline

Joined: 18. Aug 2010, 20:34
Posts: 36
Location: California
Found it. When I had the work done on the server, one of the things installed had a 8mb upload cap. That was now changed. Thanks for the support Michael.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO