Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 23. Oct 2017, 00:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 28. Dec 2011, 05:07 
Offline

Joined: 28. Dec 2011, 05:02
Posts: 17
Hi

I am running JFU 2.15 Enterprise license on Joomla 1.7.3 website and I'm am unable to use the button to create folders using JFU. The button is there but it's "grayed out" or disabled.

What seems to be the issue here?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28. Dec 2011, 10:52 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10499
That you might have safe mode on this server and creating a directory would create a directory that you cannot save any files to. But you can "override" this check in the config.

It is the setting right below the one where you can enable/disable the creation of folders.

If you have the safe mode restriction you can still switch to the ftp mode for creating directories.

btw. why do you write everything in upper case in the subject? You know what that means?

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28. Dec 2011, 18:24 
Offline

Joined: 28. Dec 2011, 05:02
Posts: 17
RE: btw. why do you write everything in upper case in the subject? You know what that means?

It is just to make it easier to find in the board index and yes, unfortunately that is the unintentional side effect of using all caps.

For some reason, the filtering isn't working the way I thought it should ..maybe the forum filters is filtering on some other data that is not obvious to me. But then again, I'm not used to this kind of a forum board ....and the search engine does not always bring up correct results (looks in other forums when I don't want to)

My apologies.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28. Dec 2011, 18:27 
Offline

Joined: 28. Dec 2011, 05:02
Posts: 17
Regarding Safe Mode ...

The websites I work with are all on a shared web hosting outfit (JustHost) and I think they don't have safe mode enabled. Will need to double-check that. They do have some PHP features disabled, however.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28. Dec 2011, 20:27 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10499
then you still can try the 2 suggestions I made.

- Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 29. Dec 2011, 00:37 
Offline

Joined: 28. Dec 2011, 05:02
Posts: 17
For some reason, this started working properly.

All I did was to flip the session from database to none ....and then attempted to create directory. It worked.

then, I flipped the session back to database and the function still works.

Go figure.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO