Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 11. Dec 2017, 11:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Select some pic
PostPosted: 5. Apr 2006, 10:46 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
and put them on a zip for user download,
or better use i need : add them in a basket to sell selected pic

great work !

Just one thing wich doesnt work :

the info panel or result of comment are in a very big window instead a little window, where i can change the size and position of this windows ?

Thanks !


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:22 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Hi,

you can write this addon if you like - go ahead :).

About the windows that are too big.
Have you disabled the exif info? normally half of the info window is exif info.

about the comment - if you have enabled that the comments are shown in the layer the layer is quite big.

you can set the additional height in the config
the height of the normal iframes in the language files !

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:27 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
Hi !
Very wuick answer ! another good point for you :)
Why not add an addon it already ready
Just have to understand how

look there : http://galerie.priveyes.com

Clic on info and look how big is the i_frame :(

thanks


Last edited by Merlin44 on 10. Aug 2006, 18:38, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:38 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
ok - if ff it looks fine.

ie Ie the iframe has the correct size - all info is shown nicely - but it is to hight because of an bug in ie.

set $disable_frame_adjustment_ie=true;

or which browser are you using?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:41 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
$iframe_include=false;
$php_include=true;
$install_dir = "modules/twg/";
$ignore_parameter = array('file');
$include_y_bottom=0;
$disable_frame_adjustment_ie=true;

it's like that on config
i use ie 6


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:44 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
ok.

look for

if ($disable_frame_adjustment_ie) {
$starty = "40";
} else {
$starty = "-400";
}

in config.php and adjust the 40 to your needs !
thats the y position if th iframe.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:46 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
need a $startx and $width value too ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 13:51 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
I don't know why but

$detailswidth = 300; - line 40 in index.php

startx you have to set in the iframe settings just below the code I postede before.

why do you have to change the width?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:04 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
I just made some reloads and sussenly I get a width of 2031 for the iframe - Very weired - I don't set this !

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:10 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
:D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:17 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
I just checked - if you turn Javascript of - does the same thing happen?

I only set the width of the iframe and don't modify it!

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:25 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
iframe seems to work without java
but..
the thumbnails are on the bottom (why not, it's an idea too)

and with this thumb, the left one is correctly displayed,
the center one (with line on top and bottom) too
but the right one is a little on the center one
u understand ? maybe u see that too


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:28 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
No !
I see it working well, but..
after going back to the index
it does the same bug


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:41 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
ie is just a bad peace of software :(.

Don't know why he is moving the pic over the other.
There is no formatig at all - what does happen if you remove your stylesheet from the table around?

have you tried to use iframe?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2006, 14:46 
Offline

Joined: 5. Apr 2006, 08:40
Posts: 106
ie users are 60% of my visitor as u imagine...
i'll try with iframe and watch in source code make that if i've a little time in my no job life :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO