Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 22. Oct 2017, 08:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: TWG Uploader install
PostPosted: 22. Jun 2007, 16:19 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
Hi,

This function is key to my business being a success. I have tried and tried to install this great software but i cant get it to work. Can you somebody please give me the basic step step instructions on how to install this. I have read the online instructions but they confuse me, sorry if i sound stupid.

Thanks

Lee


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Jun 2007, 16:36 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
Hi,

The install is very easy like described on the homepage.
What is the problem you are runing into.

What does happen when you call tfu_config.php directly - ther should a small status appear ;).

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Jun 2007, 17:31 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
Hi,

The error i get on my pc is

Server name : w w w . m y p r i n t u k . c o m
PHP upload limit (in KB): 2048
PHP memory limit (in KB): 0

Direct calls are not allowed.

but i get a different error on my mac.

I'll explain everything i have done:

I downloaded the free trial version and unzipped the file. I then placed all the contetns into a folder called uploads. I then placed this folder into my webspace. This is all that i have done. Have i done some thing wrong??

Thanks so much

Lee


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Jun 2007, 17:46 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
have you set the rights ? what does happen when you call tfu.htm?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Jun 2007, 17:57 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
i get the authentification error.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Jun 2007, 18:33 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
and if you call the tfu_config.php - which error do you get there?

Because if you get this error then the flash does normally not find or does not have access to the tfu_config.php.

do you have a files called tfu.log?
and is the folder whre the flash is in writeable (because otherwise the log cannot be written)?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23. Jun 2007, 18:42 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
i get direct calls are not allowed

I dont have a file called tut.log

and yes the folder permissions have been set


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 00:24 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
do you have access to te server logs ?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 12:43 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
yes i think so


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 12:55 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
then you can take a look at the phperror.log.

What you can do too is adding some debug into the code to check if the tfu_config is called.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 13:11 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
how do i do that


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 13:34 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
open tfu_config.php

search for
include $install_path . "tfu_helper.php";

add
debug("found");

below this line.
call the flash again and check if the debug file tfu.log is created and the text is in there.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 18:22 
Offline

Joined: 22. Jun 2007, 16:16
Posts: 15
Hi,

i tried that but still no good. I am a real novice with php. I really need this up and running. What can be wrong. I would like to be able to fix this myself but i am also willing to pay for some one to resolve this for me


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 24. Jun 2007, 22:21 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
what have you tried ?

What kind of server do you use?

/Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 5. Nov 2007, 03:05 
Offline

Joined: 4. Nov 2007, 23:55
Posts: 6
Location: Vancouver Canada
I have my own server - I uploaded the app to my website put it in a folder called uploads. all permissions are set ( I do this all the time for other clients ) I have PHP 4.3 running GD lib 2.0 - I can see the image and the folders - no log file is be written. when I check the tfu_config it says exactly what leecots says. It is on a Windows 2003 server running IIS.

Has this problem been resolved?

I would like to get this going and register it any help would be appreciated

_________________
Jim Robinson / WPX Design Canada


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO