Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 23. Oct 2017, 15:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error Undefined io
PostPosted: 4. Apr 2007, 16:06 
Offline

Joined: 8. Dec 2006, 00:49
Posts: 12
Hi,

I have made the flash uploader available to many of my customers and most of them are able to use it without any problems.

However, one of them reported a problem today where they are getting an "error undefined io" message when they click the upload button on the flash uploader.

I have a file limit of 512KB but the image file they were attempting to upload was only 40KB.

Do you have any idea what causes this error to appear?

Thanks
Gav


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 4. Apr 2007, 23:53 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10500
has he at least flash 8 installed?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2007, 09:34 
Offline

Joined: 8. Dec 2006, 00:49
Posts: 12
Hi,

Yes they do, they have the latest version installed.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2007, 09:58 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10500
The problem does normally come if the tfu_upload.php cannot be accessed.

maybe a firewall/proxy problem ?

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 5. Apr 2007, 10:50 
Offline

Joined: 8. Dec 2006, 00:49
Posts: 12
Ok thanks. I'll go back to them to see if it might be something along those lines.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25. May 2007, 14:11 
Offline

Joined: 8. Dec 2006, 00:49
Posts: 12
Hi Michael,

I'm still having issues with the error io message appearing. I've got many customers that use the flash uploader, most seem ok with it and some cant access it at all. We have tried remove spyware blockers and anti-virus from their machines but the problems still persists.

I've had one today where someone was able to use the uploader this morning but when they have tried again it comes up with the io error again. Is there any way at all of trapping this and seeing why the error appears in the first place.

Any help or thoughts that you have on this will be greatly appreciated.

Many Thanks
Gav


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 14. Jun 2007, 13:32 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10500
weired - maybe a kind of caching of a system or a firewall.
Or a timeout problem?

If it's critical I always recommend to offer a html backup solution for this case.

/Michael


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Jun 2007, 15:39 
Offline

Joined: 8. Dec 2006, 00:49
Posts: 12
Hi Michael,

What do you mean by "HTML Backup solution"?

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21. Jun 2007, 17:55 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10500
like in TWG you offer a link with an html upload - e.g for people that don't have flash installed.

/Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO